Menu
Tablet menu

Покажи ми всички паркове на света!

 
Тишината е толкова подценявана! Понякога си мислиш колко обичаш шума и звуците на динамиката в ежедневието,  а после отиваш на някое безлюдно местенце в планината, в гората, или просто в парка рано сутрин. И дишаш с усмивка! С усмивката на тихото спокойствие.
Днес в парка имаше хора. Но сякаш и те се наслаждаваха на същото като мен. Чуваха се само леките полюшвания на дърветата, нежното шумолене на опадалите листа и нашите стъпки. Нямаше как да пропусна да се насладя на зимното слънце днес, което все по-рядко се показва. Беше божествено!

След по-дълги разходки през зимата, първото нещо, което искам да направя, е да пия чай! В любимата ми пловдивска сладкарница се насладих на чай със смокини и мента, който ме стопли бързо. А сладкишите няма да коментирам, просто вижте снимките! :)

 

Обичам този пуловер на Tom Tailor! Може би пуловер е малко силно казано, защото плетката далеч не е ситна и всеки полъх минава през нея :) Купих го от магазина на Tom Tailor в Стара Загора. Намирам цвета и модела за много секси, синьо-сивото ми напомня за скреж, не знам защо! :)

Полата е от Stradivarius. Напоследък нерядко се случва да ми грабне окото нещо от там, което преди не се случваше изобщо. Кройката е страхотна, може да се носи и с по-висока талия, както и да се смъкне по-ниско. Има шевове, които минават под ханша отзад, а отпред се вдигат по-нависоко. Шарката е, което ме привлече в началото, много ретро и същевременно с лека абстрактна нотка. Вижте полата тук

Очилата са Guess 2013 от оптика Оптодент, вижте ги тук. Всеки лайк-нал моята фейсбук страничка може да получи очилата с 20% намаление. Модела е черен с метално обкантване по цялата горна част на очилата, половината от рамките са червени с черни ивици по тях.

Обувките са Miss Sixty, на няколко години са, но са ми толкова любими, че докато не се разпаднат, няма да спра да ги нося! Кафява кожа с лачен ток и сив текстил по тях. Един приятел ги нарича врабчета :))) Със сигурност са излезли от мода, но все пак никой не изгражда стила си изцяло върху настоящата мода ;)

Желая ви тиха и спокойна вечер!

back to top

Search

Instagram