Menu
Tablet menu

Разходка в Гърция

 
Изпратихме 2013-та и вече е време за нови цели, преживявания и идеи. Новото начало в новата година е винаги мотивиращо и ободряващо! А пожеланията ми към всички за 2014-та година са за лични и професионални успехи, безброй моменти на радост и много новости във всякакви аспекти! :)
 
Моята почивка около Новогодишното празненство беше няколко дни в Гърция. Благодаря на туристическа агенция Panda Travel за страхотната Новогодишна почивка в хотел Mediterranean Village. Освен на красивата гледка към плажа от стаята ни, се насладихме на невероятната храна в ресторанта, на басейна и Спа зоната, както и на приятна разходка в град Катерини. Дните ми там бяха толкова релаксиращи, че вече ми липсват вкусната храна в ресторанта и басейна с многоцветни светлинки!

Това е любимият ми пуловер за тази зима! Знам, че мога да се сдобия с нови пуловери, защото е едва средата на зимата, но това е решението ми - този ми е любим, точка! :) В интерес на истината, тази година ми харесаха много от пуловерите на Pull&Bear - с едра плетка, много топли и мекички, точно каквото е модерно сега. Сдобих се с този още в началото на декември, сега е с намаление, както и повечето от плетивата. Има го в две разцветки, моят е снежнобял с тъмнозелени нишки, които образуват обкантени в зелено бели топчета. Изключително мек и пухкав е, вече няколко човека остават вперени в пуловерчето след като ме прегърнат и ме питат откъде е :).  Ако имате път към магазин на Pull&Bear задължително хвърлете поглед върху този пуловер, но също разгледайте и останалите, защото има и други, които си заслужават! Вижте пуловера тук, а всички плетива в намаление - тук.
 
Късите панталонки са от миналогодишната зимна колекция на Mango. Много се зарадвах, че най-накрая открих къси зимни панталонки, които да ми харесват и да си отиват с по-дебели дрехи, но също и с ризи и ботуши. Платът е плътен, но не твърде много, затова могат да се носят и през лятото. На цвят са тъмносиви, но намирам леко лилав нюанс у тях, макар да е почти незабележим.

Винаги съм харесвала малки, но странни бижута. Този стоманен пръстен Swatch имам от около две години, но имам и други бижута на марката от повече време, които са все още в перфектно състояние и това, заедно със супер шантавия и същевременно семпъл дизайн, ме направиха фен на марката Swatch.
 
Обеците са от H&M и едва ли ще издържат дълго, но затова пък модела е много badass! Цената им беше направо смешно ниска, а дори вървят в комплект с още два чифта в златисто - тигърчета и бикове :))) Oh, yeah!
 
Гривната е DIY. Направих я преди няколко месеца, но така и не бях я носила. С тези дрехи ми се стори, че стои добре, затова реших да я разходя с мен по гигантския гръцки плаж!
Черен лак OPI - Baby it's "coal" outside!

back to top

Search

Instagram