Menu
Tablet menu

Blue morpho, help me fly away!

 

Това е моето описание за цвета на палтото ми - the blue morpho butterfly или синята морфо пеперудка, която обитава тропиците в Южна Америка. Слънцето оцветява крилете й, а на тъмно е безцветна. Е, моето палто и на тъмно си е синьо, и още по-добре, а и аз не обитавам тропиците.

Ако има нещо наистина готино в един зимен аутфит, то определено е огромното палто, под което никой не знае какво има. Можеш да излезеш с пуловера на баща си от 97-ма или по къса нощничка, да отскочиш до банката или да се срещнеш с клиенти по работа. Забавно е, стига да не ти се наложи да се разкопчееш.

 

Модела на палтото е толкова прав и ръбат, че или ти харесва или не ти харесва въобще. Много леко вталено е, с твърди ръкави и като цяло не попива извивките на тялото по никакъв начин, но точно това е на мода през зима 2013/2014. Като модел е много семпло, с големи копчета и джобове, но цветът му придава това, което е отнето от минималистичната кройка. Палтото е от 63% вълна и останалите са полиестер, определено вълната си върши работата и ме пази от студовете! :)

Винаги, когато очаквам пролетта в главата ми започват да се въртят по-цветни мисли, а в гардероба ми - по-цветни дрехи. Пролетта навярно ще се забави, но да бъдеш в очакване на нещо, което обичаш, всъщност не те натъжава, а напротив. Just go bright!

 

Е, не съм по анцуг под палтото. Черно-бялата блузка смятам, че се откроява страхотно под яркосиньото без да бъде твърде натрапчива. Още малко цветове към аутфита добавих с герданчето, което направих сама преди около седмица и мисля, че се получи много сладурско! Семпла, тясна, черна пола, която е доста плътна и определено е зимна допълни визията ми в този мокър и мрачен ден.

Розово-оранжевият цвят на лака изпъква много приятно на синьото, макар че просто нямах време да се лакирам тази седмица..не си личи на снимката, за радост, но е доста протрит вече! :))

Синьо палто - Andrews ladies тук
Черно-бяла блуза с ръкави 7/8-ми - Mango (миналогодишна колекция)
Черна пола вталена - Tom Tailor
Боти - Levi's
Гердан - DIY
Чанта - Stradivarius (стара)

back to top

Search