Menu
Tablet menu

Небрежна сряда

 

Седмицата започна снежно, сиво и мокро в Пловдив. И точно в средата разцъфна много ярко от сутринта, толкова ярко, че успя да ме ядоса още в леглото с нахалните си лъчи, които ме събидуха...:D Теглих им една майна, а след час бях в парка да им се наслаждавам и боготворя... :D

Избрах си парка Лаута, който е всъщност дива горичка с алеи и пътечки, където почти изчезва усещането, че се намираш в града. Тревата вече мирише на пролет, а дърветата все още спят. Облякох се небрежно, удобно или както бихме казали в Пловдив - айляшко! ;)Много се радвам, че си купих тези боти от H&M, които си нося цяла зима с голямо удоволствие! Отиват си с голяма част от дрехите ми, удобни са и са стилни, подметката е гъвкава и е безшумна при ходене. Панталонът, който също е от H&M и не е най-подходящия избор за разходки в парка, е също една любима моя дреха за последните месеци. Много тесен по тялото, на вид напомня на кожен, но не точно. Всяка жена трябва да има поне един черен панталон в гардероба си! Освен, че в черно краката изглеждат по-слаби, е и много лесно за съчетаване с други дрехи.Ризката е най-новата ми придобивка от H&M. Много си я харесвам! Стандартен модел дънкова риза, еластична с дълги ръкави и ретро копчета. За мен е много голям плюс, когато една риза е еластична, защото така веднага преминава и в графата удобни дрехи. Ако имате цветни панталони като мен, дънковата риза е много подходяща, защото понякога е трудно да съчетаеш блузката с розовия си или жълт панталон, или какъвто и да било цвят.

Този шал мога да го метна преди да изляза на почти всякакво облекло. Черно-бялото го прави лесен за съчетаване, а ситните червени точици добавят мъничко цвят, който напоследък смятам за задължителен в един аксесоар.Обожавам ги тези слънчеви очила! Не са ли сладки? От класическата серия на Ray-Ban wayfarer са и се надявам да не се загубят или счупят, както правят обикновено очилата ми. :D Защо го правят, не разбирам?!

 

В тон с шалчето добавяме щипка червени гривни и пръстени на вкус. Червеникавият лак (или по-точно бордо) е пълна случайност, но се връзва идеално с аксесоарите. А гривните...хм..силно казано гривни всъщност :D Но и двете са DIY, каквото и да са. Два червени ластика, един по-дебел (който ми служи и за косата понякога. Мултифункционалност, бейби!!!), и един тънък, на който нанизах метални топченца и май май се получи сладурско.Винаги съм харесвала наслагването на бижута на врата, когато става дума за небрежно облекло. С рокля може и да не сложа нищо на врата си, а само обеци, но ето че тук съм наблъскала цели три.

Боти - H&M  - малко по-различни тук
Панталон - H&M - подобен тук
Колан - Zara
Риза - H&M - подобна тук
Шал - Mango
Чанта - Mango - подобна тук
Сако - Sisley
Очила - RaybanOriginal wayfarer classic RB2140 901/32 50-22 от Eyeshop - тук
Пръстени - Swatch
Бижута на врата - отдолу нагоре - Висулка зъбче - Fossil, Микс листенца с пръчка с топчета - Swatch, Метални топчета по врата - DIY (направи си сам)
Часовник - Candino

Надявам се статията да е била полезна или поне вдъхновяваща за вас! Поздрави от мен - Empurple :)

back to top

Search

Instagram