Menu
Tablet menu

"З" като зелено, зелено като пролет

 
И пролет като радост, новост, младост, сладост чак до лудостттт!!! Не знам дали усещате пролетна умора, при мен отсъства, което е добре, защото както всяка пролет имам много нови идеи, нови начинания и хобита, които да заемат мислите и времето ми. Зеленината навън наистина лъха на младост и свежо пробуждане и чак ми става тъжно като се прибера вкъщи и виждам само някой клон от прозореца :D НО! Поне се прибирам с таз' зелена блузка на листенца и палмички! А тя е доста свежо попадение от Stradivarius.
Така или иначе зеленият цвят трябваше отново да влезе в гардероба ми след толкова дълго отсъствие. И мисля, че се появи в много сладък вид - лека проветрива материя, приятен десен джунгла стайл :))), сладка и ежедневна кройка, която в гръб е със секси цепчица, която да покаже още малко плът.
IMG_5409.jpg

Най-накрая си намерих и дънково яке, което да ми харесва много! Последното ми го откраднаха и вече почти година усилено си търсех ново и, ето че Pull&Bear се погрижиха за този мой проблем! Якето е много ретро, дори на манекена въобщее не ми хареса, но в крайна сметка събрах всички дънкови якета в магазина и това спечели битката лесно и бързо, защото се оказа, че облечено изглежда много добре.Не знам какво мислите за този малък кафяв сладкиш от New Yorker, но аз се влюбих като видях чантичката на един техен щанд преди година. Там рядко нещо ми хваща погледа, затова и почти не си правя труда да разглеждам магазина, но когато спешно се търси нещо, което не се намира никъде, всеки магазин трябва да бъде обходен! И точно там намерих тази сладурска ретро чантичка, която на всичкото отгоре има огледалце, което е вградено в кожата и при всяко отваряне на чантата, мога да се огледам :)) момичешки глупости! (няма снимка...пропуск!)Напоследък съм фен на тясната черна пола като ежедневна дреха. С комфортна цветна блузка и удобни обувки, тя завършва облеклото по женствен и стилен начин. А дънковото якенце затвърждава ежедневното звучене на целия тоалет.

Блузка - Stradivarius - тук
Пола - Tom Tailor
Дънково яке - Pull&Bear - не намирам линк, но го има налично по магазините
Обувки - H&M
Чанта - New Yorker
Очила - RayBan wayfarer от Eyeshop - тук

Съжалявам за хилядите снимки, нямах много време за пресяване :) Надявам се статията да е била вдъхновяваща за вас! Поздрави от мен - Empurple!
back to top

Search

Instagram