Menu
Tablet menu

True Match от Loreal

Пиша това ревю сега, защото скоро ще забъркам в тубичката други фон-дьо-тени, за да постигна желания от мен цвят и тогава няма да имам тази възможност.
Скочих до DM с идеята да купя новия фон-дьо-тен на Loreal, но когато пробвах тестера, се оказа много лек, затова реших да взема True Match, който StyleSuzy толкова много хвали винаги. На шишенцето - True Match super-blendable Matches skin colour and texture. Няколко пъти правих снимки докато успея да постигна някакви, на които да се вижда РЕАЛНО какво се случва на лицето ми преди и след нанасяне на фон-дьо-тена. Никак не ми е приятно да си показвам проблемната кожа с ред недостатъци, но в крайна сметка нали идеята е да се види ефекта и покривността на всякакви зони, така че...няма място за комплекси >.<

Снимките никак не са перфектни, колкото и да се опитвах осветяването не е еднакво навсякъде и това се вижда, но се надявам да добиете представа все пак.


Оценки от 0 до 6 (разбира се това са индивидуални оценки, защото моята кожа е с проблеми, които вие може да нямате):
 1. Матиране - 6 (може би има и по-матиращи, но повече от това го смятам за ненужно)
 2. Разширени пори - 3 (не прави чудеса, но все пак прави нещо)
 3. Червенини - 2-5 (фон-дьо-тена е с розов нюанс, но за другите цветове не мога да коментирам. Просто от 5-те разцветки в магазина, този беше най-близък до кожата ми. Ако другите не са с розов нюанс съм убедена, че ще прикрива зачервяванията)
 4. Тъмни петънца - 5 (нямам много, но ми се струва, че добре ги покрива)
 5. Сухи участъци - 0 (още повече се виждат)
 6. Спукани капиляри - 5 (моите са предимно около носа, с фон-дьо-тена изглеждат като леко зачервяване на кожата, но си има коректори за тези проблеми)
 7. Тъмни кръгове - 2-3? (на снимките съм се намазала в тази зона, но принципно не ми харесва ефекта, защото бръчките ми се виждат повече.)
 8. Изравняване на повърхността на кожата - 2 (грапавини, ситни пъпчици, неравности се виждат още повече)
 9. Изравняване на тена - 6 (перфектно нанасяне, много лесно, равномерно, без петна)
 10. Естествен вид - ако сложите повече - Не! просто не! Но ако ползвате мъничко и го размажете добре, изглежда много по-естественоИ така, още няколко допълнителни пояснения:

 • Дали е дълготраен няма да коментирам, защото температурата и активността оказват много голямо влияние, а освен това моята кожа се омазнява бързо и не очаквам от никой фон-дьо-тен да ме опази от това 10 часа. 
 • Ако кожата ми не е добре хидратирана, фон-дьо-тена показва изпръхналите участъци, люспички и т.н. Но това не е негова вина, нали така? Но идеята ми е, че за суха кожа може да не е най-добрият избор.
 • Цената беше 27лв, когато аз го купих. Плащате за 30мл продукт стъклено шише с помпичка, SPF 17.
 • Забравих да снимам съдържанието, ако някой се интересува, ще добавя снимка, но можете да видите повече информация тук.Дано статията е била полезна! Поздрави - Empurple :)
back to top

Search