Menu
Tablet menu

Моят любим летен аромат

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12380657/?claim=dyrbgf9u6cf">Follow my blog with Bloglovin</a>
Как да ви го обясня...с този парфюм имаме 15-годишна история, която го е превърнала в безвъзвратно любимият ми аромат. L'Eau Par Kenzo от Kenzo. Завива ми се свят за няколко секунди, от онова хубавото замайване, като при първата целувка или при любима песен, която хем те обгръща с наслада, хем те пръска с морска вода, за да те освежи.
Един вид доста омагьосващо замайване, което води до частично или цялостно настръхване, и точно когато си мислиш, че си опиянен и се усмихваш доволно, няколко морски вълни се разбиват в теб и оставят по тялото ти студени капчици цитрусов сок и бледи цветчета с цветен, ментов, ванилов и горчив аромат. Хм..горчив или лют? Не знам, но има нещо пикантно там някъде накрая за завършек, когато вече си трезвен :) И с няколко думи по-сериозно - тоалетната вода е свежа, много лятна, няма нищо сладко в аромата. Аз го намирам за доста странен, но това си е лично мнение. Смятам го за различен, запомнящ се, без да задушава околните :))Парфюма е от Venera Cosmetics, които имат и онлайн магазин www.fragrances.bg, откъдето купувам всичките си парфюми последните няколко години. Купувала съм различни разфасовки на L'Eau Par Kenzo, ето линк към тях тук. Поръчах го вечерта и на другия ден беше при мен заедно със сладко подаръче - сгъваема четка за коса с огледалце, което всъщност ще ми е много полезно! :)Разрових се в нета да видя какви аромати участват в тоалетната вода и ето какво открих: зелен люляк, мандарина, тръстикова мента, роза, беладона, бяла праскова, водна лилия, пипер, виолетка, кедър, ванилия.

Уточнения: Парфюма излиза на пазара през далечната 1996-та година и само година след това се влюбих в него. На много места го наричам парфюм, но се води тоалетна вода.Тъй като я ползвам от много години, мога да кажа, че сравнявайки с други парфюми, аромата не се задържа толкова дълго, колкото парфюм. В по-хладно време кожата ми не го попива и се задържа много дълго.

Надявам се да съм привлякла поне мъничко вниманието ви върху този парфюм и да не го подминавате, когато си търсите летен аромат. Може и да ви допадне! :) Благодаря, че четете блога ми, поздрави от мен - Лора от Empurple!
back to top

Search