Menu
Tablet menu

Bonbon Lingerie Vip Grand Opening в България

Присъствах на откриването на първия магазин в България Bonbon Lingerie - нестандартно и луксозно бельо. Беше шумно, беше забавно, много разголено и провокативно събитие!:)

Магазина се намира в City Center Sofia ниво 0. Хареса ми разнообразието в представените колекции - черно бельо на polka dots с много прозрачност, след това ренесансови рисунки върху телесни цветове (изключително много ми хареса), комплекти с черно-бели принтове - ърбан, модели в свежо синьо и коралово, имаше по-консервативна колекция в телесен цвят, както и изключително сексапилни модели в черна дантела. Не липсваха разкошни корсети, екстравагантни бодита, бельо с висока талия и много цветни, сексапилни аксесоари, нощнички и красиви бански.Закъснях, за съжаление, и затова изпуснах полуголите момичета на кръстовището, които са шокирали шофьори и минувачи. Сигурна съм, че е било забавно :)) Но пък ги видях да позират с бельото на Bonbon Lingerie пред и във магазина, заедно с адреналинките от "Господари на ефира". Водещият на събитието беше по боксерки Bonbon Lingerie, папийонка и сако :) Атракцион! Мария Игнатова също пръскаше чар на събитието, както и други известни личности. 


Двете снимки са от Mimi's fashion moments
И няколко блогърки се срещнали - Милена от Mimi's fashion moments, аз, Анелия от Nojici и Теодора от The beauty in my life. :)
back to top

Search