Menu
Tablet menu

Amway пресконференция

Amway представи своите бизнес възможности, продукти и марки на българския пазар. Глобален лидер в областта на грижите за красотата, храненето и дома и най-голямата компания за директни продажби в света, Amway започна да предлага своите бизнес възможности на българския пазар през месец юни 2014 г. Към момента, Amway България предлага 110 продукта от всички линии от сериите Хранене, Красота и Дом.

За мен беше интересно да присъствам на пресконференцията, да разбера повече за компанията, и разбира се, да разгледам продуктите отблизо. В ресторант "Сезони" в хотел Хилтън се бяха постарали за удобството на всички с вкусна храна и приятна атмосфера. Изслушахме подробности около историята на компанията и целите в развитието й, а след това разгледахме продуктовата гама. Аз естествено, едва успях да се отлепя от серията за красота. Вижте снимки от събитието, а повече инфо за някои от продуктите ще ви давам впоследствие в следващи статии.


Подмладяваща серия Artistry грижа за кожата.Грижа за косата от серията Satinique.Хранителни добавки Nutrilite - пълен диапазон от продукти за всички нужди. Nutrilite извлича органични концентрати от растения, отглеждани в собствени ферми, както и високо пречистени витамини и минерали.

Продукти за дома от серия Home са концентрирани, дерматологично-тествани и биоразградими.

back to top

Search