Menu
Tablet menu

Avène фотосесия

Още се чудя дали беше реална тази фотосесия или съм си я въобразила :D. Не само защото не бях спала изобщо, когато отидох (от вълнение ли не знам), но и как така всъщност ми се случи такова готино нещо?! Avène България ми подариха тази възможност да вляза в ролята на модел за един ден, подариха ми страхотни спомени, беше изключително забавно и приятно иии накрая тези снимки "Леле!" (доказват, че действително е имало фотосесия!). А и очарованието на "първите пъти" допринасяше съвсем да не съм на себе си (все пак няма да откажа втори път... *cough* *cough*).

И така! Заедно с още две прекрасни блогърки - Милена Витанова и Сирма Маркова се озовахме в ръцете на едни от най-известните професионалисти в света на модата в страната ни, а именно: Силвана Петрова - прическа, Елиза Попова - грим, Августина Маркова Тути - стайлинг, Костадин Кръстев Коко - фотограф. Много готини хора - идейни, талантливи, мили, усмихнати, голямо удоволствие беше да бъда сред тях.

Имаме стотици снимки - от самата фотосесия и backstage снимки. Трудно ще покажа цялостната атмосфера, мило ми е като гледам снимките, защото знам колко вълнуващо беше за мен! Едно от най-сладките неща, които ми донесе блога, са точно тези изненадващи събития и срещи с интересни хора, носещи съвсем нови емоции в живота и ежедневието ми! Темата на фотосесията е вода, свежест, нежност, чистота и е с намигване за един от продуктите на козметика Avene - термалната вода.
Благодаря на екипа на Avene за това преживяване, на Костадин Кръстев Коко за страхотните снимки и на Силвана Петрова, Елиза Попова, Августина Маркова Тути, че ме преобразиха и направиха хубава :) Вижте снимките от фотосесията на Милена Витанова - тук, и backstage снимки - тук.
back to top

Search