Menu
Tablet menu

Училище по фризьорство Л'ореал

Точно преди Коледа от Училище по фризьорство Л'ореал ме поканиха, за да ми направят празничен стайлинг. Поводът беше първият им рожден ден и подаръкът, който получих - стайлинг вдъхновен от червения килим, беше приет с голяма радост от мен. Благодаря за тази приятна покана!
Тъй като съм с естествено права коса, ми беше много интересно да се видя с къдрици или по-точно вълни. Направиха ми много красиви обемни вълни, с които се чувствах напълно различна. Мисля че е страхотна прическа за празник или друг повод (с подходящ грим и облекло). Наблюдавах как ми навиват косата на с маша, навивайки самия кичур окло себе си и около машата (едва ли мога да обясня по-добре), иии ми се стори толкова сложно, със сигурност няма да мога сама да постигна подобен резултат. Има немалко продукти по косата ми, за да се получат къдриците и да се задържат възможно най-дълго, но въпреки това косата се движеше много жизнено и беше пухкава и мекичка. Точно това много ми хареса, защото не понасям тонове лак и втвърдена коса.

Thank you, L'oreal hair school Bulgaria for the wonderful gift - a holiday hairstyle! I felt so different with a curly hair. These big soft waves, bouncing on every move of mine, made me feel like a princess.


Тази сладурка е Петя от PetPanda Blog и двете бяхме нетърпеливи да видим крайния резултат. Нейната прическа е навита само на връхчетата и също е много празнична и женствена. А Петя е супер ухилено и лъчезарно момиче!


Училище по фризьорство Л'ореал
back to top

Search