Menu
Tablet menu

Pepina Gallery - откриване в Paradise Center

Откриването на магазин Pepina Gallery събра на едно място много любители на модата в красива обстановка. Заобиколени от обувки и чанти, се насладихме разкошна класическа музика, танго, хубаво вино и разбриа се, на страхотна компания.
Магазинът Pepina Gallery в Paradise Center е с прекрасен интериор, големи полилеи и стелажи с луксозни дизайнерски обувки и чанти на марките Baldinini, Casadei, Cesare P., Braccialini, Alberto Guardiani, Loriblu, Menghi, Cromia, Calvin Klein, John Galliano, Roberto Cavalli и други. Обувки от световноизвестни дизайнери ще има освен за мъже и жени, също и за деца, а магазинът ще предлага още чанти, кожени якета и аксесоари.
Лично аз се захласнах най-вече по обувките на висок ток на Casadei, и се влюбих в някои цветни чанти на Braccialini. Видях както много елегантни и класически модели чанти и обувки, така и доста нестандартни уникални модели.
Ето малко снимки от събитието:
Блогърско семейство! :)) От ляво надясно: Аз, Mimi's Fashion moments, Beyond the visible, The beauty in my life, Games of fashion, Snejana Atanasov, Style inspiratrice, Cvety baby, Rose Red's beauty blog.Беше прекрасна вечер, благодаря на чудесната компания на тези красиви девойки и, разбира се, за поканата от Pepina Gallery.
back to top

Search