Menu
Tablet menu

Коледен списък с желания (за Hashtag magazine)

Hashtag Magazine (www.Hashtag.bg) ме помолиха да направя списък с Коледните си желания, който реших да покажа и тук в блога.

Моята елхичка вече е украсена, настроението вкъщи става все по-Коледно, а планове за вкусни гозбички за Коледните празници си правим отсега. Нека на първо място си пожелаем здраве, много любов и щастливи дни, а след това можем да помислим и за подаръците. Вие ме попитахте какви са моите желания, ето какво ми се прииска да имам под елхата:

1. Празична рокля Zara. Не съм фен на бляскавите неща, но с наближаването на Коледа и Нова година, желанието ми за празнична визия се увеличава. Харесах тази рокля с пайети, която е с много семпла кройка, но ще блести прелестно сред Коледните лампични в празничната нощ.

2. Коригиращ грим Avene. Харесвам бялата козметика на Avene, и отдавна се каня да пробвам и покривните кремове, коректори и кремообразната пудра.

3. Бели тениски с щампи Design by Humans. Обичам тениски, обичам бели тениски, обичам щампи! В Design by Humans има жестоки щампи, които можеш да поръчаш на различни цветове тениски. Много ми харесаха тези двете с лисички на тях и вече си ги представям под палтото с дебел шал.

4. Пантофки Oysho. Тези неща наистина допринасят за домашния уют!

5. Обувки с платформа Camper. Влюбена съм в тези обувки и макар че се съмнявам да се добера до тях тази зима, реших да ги включа в списъка.

6. Синя пола River Island. Харесвам този модел поли и още не съм решила в какъв точно пастелен цвят искам - синьо като снимката, жълто или прасковено.

7. Чорапи със зимни шарки Oysho. И то не само, за да се размотавам вкъщи с тях, а да се подават от обувките навън! Защото ме радват! :)

8. Козметика Apivita. Искам да пробвам от тази толкова хвалена марка натурална козметика.

9. Philips Lumea. Има ли смисъл да обяснявам? Фотоепилация за ползване вкъщи - просто страхотно!

10. Пожелавам си също и екскурзия, защото човекът е човек, когато е на път!

back to top

Search