Menu
Tablet menu

Lady's hand - какво е това?

Беше ми много интересно, когато вкъщи пристигна този продукт! Представям ви Lady's hand! Това е уникална закачалка за чанти, която както подсказва името й, имитира женските извивки на ръката и така запазва перфектната форма на чантата. Аз обожавам всичките си чанти и можете да се досетите колко бързо оцених този продукт. Дори сега, когато получих закачалките и бързах да ги изпробвам в гардероба, няколко от чантите ми се бяха смачкали и изкривили. Това винаги много ме е натъжавало, защото така се развалят (понякога безвъзвратно), кожата се напуква, а моделът се изкривява. На мен ми се иска да ги запазя възможно най-дълго време, тъй като купя ли една чанта, значи тя наистина страшно ми харесва. Неведнъж съм се чудила как да си съхранявам чантите и съм ги местила от шкаф в шкаф и резултатът не е бил много по-различен, за съжаление. Сега обаче са спасени :)! Толкова ми харесва Lady's hand - освен че закачалките са супер полезни, но са и компактни и с красив и стилен дизайн. Пристигнаха в кашонче от шест броя и вече обмислям дали не ми трябват още.
Толкова пъти съм се питала как ли си съхраняват другите жени чантите и дали случайно няма вече нещо измислено, което не е стигнало до мен. Не мога да повяврам, че досега никой не се е сетил да изобрети закачалка за чанти. Аз веднага освободих половината си гардероб, за да направя място за тях. Честно казано бих освободила и целия си гардероб, защото предпочитам да съхранявам чантите си в добро състояние, отколкото няколко рокли да стоят изгладени по цяла година, а да обличам веднъж. А и тях винаги мога да изгладя, когато се смачкат, докато чантите няма как да възстановя. В момента съм закачила почти всичките си чанти като на някои закачалки съм сместила няколко мини чанти с дълги дръжки. А по-големите, които се бяха смачкали поради неправилно съхранение, вече започнаха да се поизглаждат и съм много щастлива.
Разглеждайки сайта на Lady's Hand осъзнах, че закачалката може да се ползва не само вкъщи в гардероба, но също и в колата, в автобуса, на количката за пазаруване в супермаркета, по кафенета, барове и ресторанти. Най-много ми харесва идеята за количката в супермаркета, мисля че ще ми е много удобно, така че пъхам една в чантата още сега. Разгледайте сайта на Lady's Hand за още информация и ако решите да си поръчате - www.ladyshand.bgback to top

Search