Menu
Tablet menu

За теб, дете

Днес ви представям една много красива книга, която е страхотен подарък за младо семейство с дете или бебе. Красив е замисълът й, красиви са идеите в нея, изчистените дебели корици, цветните страници, които си представям запълнени с още по-цветни и красиви послания, изключително стилно е всичко, а и е предназначена за най-сладките същества - дечицата! Защото искаме да бъдат като нас, но не напълно, а по-добри, искаме и да са себе си, искаме да почерпят от нашите знания и да се поучат от нашите грешки, и не само от нашите, а и от тези, които ги заобикалят и обграждат с любов и грижа и ги учат на какво ли не още докато са съвсем мънички. Но най-важното е, че когато порастваме, се връщаме все по-често в мислите си към детските години и една книга, писана специално за теб, когато си бил малък, от най-любимите хора, би било истинско съкровище днес.
"За теб, дете - 30 истини за живота, които няма да ти спестим." е изключителен подарък за бебе или дете, защото книгата е всъщност един непопълнен лексикон за най-важните хора в живота на детето ви. Въпросите вътре са обмислени много внимателно и няма нито един излишен според мен, и не се сещам и за нещо пропуснато, а важно. Има място за снимка, има въпроси за любовта, за приятелството, за родителите, за професията и други. Любимата ми част е за "нещата в живота, които не трябва да пропускаш". Направо като я разлиствам и ми се иска да имах и аз една такава книга, вече попълнена от всички онези хора, които са в сърцето ми от дете.

Показвала съм ви любими детски играчки, детски книжки, дрешки и други неща за дечица и бебечета, но не съм отделяла време в блога за такъв тип стойностни подаръци за дечица, а често ме питат за идеи и съвети. Затова реших в отделна статия да публикувам тази книга и да помогне хем на много от вас, които се чудят какво да подарят, хем на самата книга да придобие популярност, защото такива проекти го заслужават! Надявам се и на вас да ви хареса! Можете да я поръчате тук - www.babycorp.eu

back to top

Search