Menu
Tablet menu

Топъл януари

 
В бледа зимна утрин, когато слънцето едва успява да надникне през мъглата, Гребната база в Пловдив е божествена.
 
Виждаш само леки блуждаещи сенки на хората в далечината, лъскавата вода сякаш е безкрайна, а небето се променя всяка секунда - от призрачно бяло става нежно синьо, а изведнъж бледи златисти нюанси обагрят всичко наоколо. В топъл ден мястото се оцветява от стотици хора и шум от велосипеди и ролери се приближава и отдалечава постоянно.
 
Когато мислим красиво, виждаме първо красивите неща. Настроението ни прави избирателно слепи и това е и проблем и преимущество.. Напоследък чувам толкова хора да се оплакват от мъглата, която се е настанила в столицата за постоянно, а и не само там. А след това разглеждам приказните фотосесии на фотографи, които са стояли с часове на някой хълм, за да уловят перфектните снимки на замъглени градски лампи, които изглеждат омагьосани и божествени!
 
 
 
Тези ботуши не са направени за ходене! :))) Но пък дънките стават и за тичане - толкова са еластични! ;) Винаги съм харесвала комбинацията на пуловерче над ризка, независимо дали се търси строг официален вид, секси елегантен или ученически "невинна" визия. Коженото яке винаги може да замените с палто. Не пропускайте да сложите бижу над ризката, за да завършите тоалета си както е много модерно в момента. Вятърът се подигра с косата ми в този ден, така че небрежен, но стегнат кок би могъл да свърши по-добра работа във ветровити дни.
 
Бяла риза с метални щифтчета по яката - Pull&bear
Сива семпла блуза от ситно плетиво - Zara
Еластични дънки скинфит - H&M
Кожето яке - Hugo Boss
Ботуши - Levi's
Чанта - Zara
Късо бижу по врата - H&M
Жълт кожен колан - Tom Tailor
Лак - L'oreal Resist & Shine - Sorbet
 

 
 
back to top

Search