Menu
Tablet menu

Snow wow wow!

 

Казват, че няма такова нещо като лошо време, само различни типове хубаво време. Затова днес реших да му се насладя без шапка и без чадър. Не беше страшно, не аз бях тази, която се разтопи! Всъщност не беше никак студено. Валеше сняг от сутринта, а чак следобеда започна да натрупва, когато температурата падна.

На масата имам чашка с кокичета, а прозорците ми са най-красивите картини вкъщи! Въпреки копнеещата за уют неделя, решихме да скочим до киното, за да гледаме Американска схема. Надявам се да вземе оскар, защото е страхотен в много отношения! :)

На седалките пред нас имаше двойка, изглеждаха много влюбени, сякаш се забавляваха истински, мъжът Shazam-ваше песни от саундтрака на филма, жената му шепнеше разни неща и се смееха с топли гласове. Истинска радост за очите. Пропуснах ли да кажа, че бяха на около 65-70 години?! Човек си изгражда мислено цяла история, когато види нещо такова. Да отидеш на кино, когато си на 70, да държиш ръката на любимия човек, да се смеете, да се гледате влюбено, сякаш живота е в своята кулминация!

Когато вали сняг или дъжд, предпочитам комфортно облекло, по-спортни дрехи, или поне такива, в които се чувствам удобно. Ако е навалял сняг, винаги сякаш съм длъжна да облека нещо цветно, в случая е просто червена блузка. Независимо как съм облечена, памучните чорапки през зимата са задължителни. Може би преди години това си е било направо табу, но сега не е, дори нека се виждат над ботушките или ботите, ако са бели също няма да сгрешите. Модата е вече доста по-обширно понятие. Тази жилетка е толкова плътна, че ако не вали, спокойно може да мине за връхна дреха и през зимата в Пловдив.

Черна дълга жилетка с джобове и копчета  - H&M
Къси дънкови панталонки - Zara
Обувки изкуствена кожа - H&M
Червена блузка с 3/4 ръкав - Stradivarius
Кожен колан...без спомени :D
Късо бижу - Swatch
Дълга верижка с висулка от Fossil
Пръстен с черешки - Swatch
Лак за нокти - Salon pro by Rimmel - 312 Ultra Violet
Черни чорапки с прозрачни детайли - H&M

back to top

Search