Menu
Tablet menu

"Don't you want somebody to love"

 

Тази публикация е за пончо, плитки в косата и връзки на главата, Jefferson airplane, Beatles и малко билки...за чай. Ако не ви вдъхновява музиката, и хипи културата, то поне свободата, спокойствието и миролюбието, които излъчват "децата на цветята" няма как да не ви опияни. Е, мен всичко ме опиянява и понякога си нахлузвам хипи настроението с риск да прозвуча (и изглеждам) нелепо за някои. :))

Here comes the sun tururu :) И така..бежовото се прокрадва едва-едва в гардероба ми. Някак си рядко откривам дреха в този цвят, от която да не ми става скучно. От това пончо ме напуши смях, когато го облякох в пробната, но бързо свикнах с идеята. Черните точици по материята, ръкавите, които са много тесни и лесно се навиват ми допаднаха много. А и дължината, която е готова да покаже известна доза плът, въпреки огромното количество плат, си е едно огромно ПЛЮСище.След пончото, обуваме едни къси панталонки, с които оставаме в 2014-та, както и в комфортната си зона. Колана е тънък, велурен и жълт (очевидно :D) с капсоподобни по него, това ми беше налично в куфара, дори се изненадах като го видях. Оттук-нататък чантата и обувките няма как да избягат от бежово-кафявите тонове, освен ако не са шарени. Бледи бежови балеринки/пантофки с кафяви панделки, които ми вършат перфектна работа, когато трябва да се ходи доста. А кафявата чанта е вече позната и от други постове (например тук).Няма как да минем без бижута. Сама направих всички, типично по хипарски, с изключение на пръстените. Връзката за главата купих от магазин за шевни материали и заших с конец. Гривните са нанизани шарени мъниста от дърво. А гердана е по-сложен..но той е и достатъчно странен, за да го харесат 1/100 човека така или иначе. :)) Все пак знака за мир е важен и задължителен детайл :)


Докато бях на тези люлки ми липсваше само малко музика, например White rabbit на Jefferson airplane или Lucy in the sky with diamonds на Beatles.


Мястото е Кавала, Гърция, а подробности около местата, които посетихме и самото прекарване, вижте тук.

Дънкови къси панталонки - Zara - подобни тук
Блуза/пончо - ICHI (стара)
Колан - Tom tailor
Обувки - Pull&bear - подобни тук и тук
Чанта - Mango - подобна тук и тук
Очила - RaybanOriginal wayfarer classic RB2140 901/32 50-22 от Eyeshop - тук
Връзка на главата, гривни и герданче - Selfmade
Пръстен - Stradivarius

Надявам се статията да ви е харесала или поне вдъхновила! Поздрави - Empurple :)

back to top

Search