Menu
Tablet menu

Come walk with me

 
Есента ни се усмихва вече с шарените листа по дърветата, които лека-полека започват да падат по земята. Вместо да недоволствам, както обикновено правех преди, най-накрая се научих да обичам всеки сезон. Тъй като не успявах да докарам пролетта по-рано с мрънкането си, октомври месец се ражда второто ми Аз, което обича есента и зимата, няма нищо против да си стои вкъщи, да не се среща с никой, да чете книжки, да пие чай, с няколко думи: "Привет, интровертче, забравихме се!". В Пловдив времето е все още меко, някои дни са слънчеви и едно дънково яке върху тениска с къс ръкав е предостатъчно. Дори съм без чорапогащник на снимките и не ми беше студено. Вечер, разбира се, се захлажда доста, но ето как се разходих с приятеля ми един топъл есенен следобед.

Чантата е чисто новичка есенна придобивка и страшно много си я харесвам. С квадратна форма, твърда като куфарче и сладки перфорирани декорации на капачето. Все още не съм я пробвала с палто, но мисля че много ще си отива! Поръчах чантата от онлайн магазин www.SecretZone.bg. Пристигна вкъщи много добре опакована, и с торбичка за път на марката. Изненадана съм от качеството и бих купила и друга чанта на английската марка LYDC, а от SecretZone със сигурност ще пазарувам пак. В онлайн магазина има артикули на различни марки, като намаленията им ми се струват мнооого добри! Разгледайте маркета тук, а клубната част на магазина вижте тук, в нея също има страхотни оферти.
Обувките са любимите ми боти от H&M от миналата зима, които са супер удобни и сладурски. Тази година са пуснали почти същите с малки разлики, така че ако тези ви допадат, надникнете за новите в магазините. Тениската е от Mango и е стара, рядко я нося, но с полата толкова много си отива заради черните шарки по блузката. Пръстенът от две части също ми е любим аксесоар, понякога ги нося на два отделни пръста, но когато са заедно стои по-интересно.


Чанта / Bag - LYDC - тук / here
Боти / Ankle boots - H&M - подобни тук / similar here
Тениска / Tshirt - Mango
Пола / Skirt - H&M - тук / here
Колан / Belt - Zara
Пръстен / Ring - H&M

Допада ли ви този стил? Надявам се да сте намерили нещо вдъхновяващо тук! Поздрави от мен - Лора! / Do you like this style? I hope that you found something inspiring here! Kisses from me - Lora!
back to top

Search