Menu
Tablet menu

Blooming dress

Лятото се търкаля към края си, но септември при мен обикновено е като пъстър залез, защото винаги си организирам почивка през този месец. Обичам по-пустите плажове, по-спокойните улици и малко по-ниската температура, затова май и септември са ми любимите месеци. Тази разкошна рокля ми навява мисли за екзотични плажове, морски залези в топли нюанси, палми и улици пълни с цъфнали храсти и цветя. Такъв беше първият път, когато я облякох. И от тук нататък винаги ще ми напомня за онзи рай... Поредната красота сътворена от Euphoria Street, роклята има страхотен принт с огромни цветя в цветове, които обожавам! На кожа с тен стои убийствено, моделът е много елегантен, удобен и еластичен, само чака хубави поводи за носене.
Оказа се, че имам най-подходящите обеци за тази рокля, като ги видях заедно и направооо чувах в главата си тържествена музика :P Обеците са от Six и са на 4-5 години, бяха в комплект с пръстен, а тъмнооранжевото в тях беше цикламено, което промених с лак за нокти, за да се върже с някакви обувки. Сега обаче са идеални за роклята ми от Euphoria Str.
Оранжевата чанта United colors of Benetton ми е любим аксесоар за всички сезони. Допадна ми как в съчетание на роклята с тази чанта, успях да сведа целия аутфит в по-ежедневен вид, елегантен, но ежедневен.
Надявам се да ви хареса тази визия. Скоро ще пускам много красиви снимки в частта 'Ежедневие', а и подготвям още козметични постове и DIY маска за коса. Stay tuuuuned :)))

Рокля на цветя / Floral dress - Euphoria Str | Обеци / Earrings - Six | Оранжева чанта / Orange bag - United colors of Bentton | Черни сандали с капси / Black sandals - Zara | Кожено яке / Biker jacket - Zara

back to top

Search