Menu
Tablet menu

Euphoria dress

Тази седмица се радвам на нова красавица в гардероба си. Дълга черна рокля от Euphoria Str със страхотен дизайн, женствена, удобна, есенна. Обожавам я и още щом видях летния й цветен еквивалент, си я представих и в черно през есенните студени дни. Кройката е страхотна, материята е достатъчно плътна за ежедневно облекло в съчетание с късо яке, а за вечерни събития е прелестна. Изключително стилна дреха, която ще нося с искрено удоволствие.
Горната част на роклята е тип риза - с яка и копчета, които може и да не се закопчават до горе, ръкавите са дълги, но също могат да се навиват, а отзад е с гол гръб. Аз съм близо 170см и дължината й ми е перфектна за ниски обувки, точно колкото ми харесва - да покрива обувките, но да не се влачи. На талията роклята има шит колан, който я пристяга за тялото и не позволява да се мести наляво и надясно, а и едно от най-яките неща е, че има джобове! Обичам рокли и поли с джобове!
Съчетанието й с цветни аксесоари е също голям плюс, защото и с най-шарената чанта няма начин да изглежда прекалено. Аз не съм фен на шареното, затова черно-бялата чанта Zara с виненочервен помпон и винено червило са ми достатъчен акцент.Дълга черна рокля / Maxi dress - Euphoria Str | Черно-бяла чанта / Black and white clutch - ZARA | Кецове / Sneakers - Converse | Помпон / Pompom - DIY | Червило / Lipstick - Maybelline
back to top

Search