Menu
Tablet menu

New coat - pastel mode

Зимните дни сякаш се търкалят по финалната си права и пастелните нюанси започват да се множат в гардероба ми. Главният герой в поста днес е това великолепно палто от вълна и кашмир от българския бранд VIVASTELLA.
Зад тази марка стои Стела Атанасова, която е моден дизайнер, прави две малки колекции на година, има богат опит в модния дизайн и вярва в качествената и креативна българска мода. Точно това и виждам в розовото си палто - висококачествена изработка, невероятна материя, изпипано е до най-малкия детайл, за самия модел и цвета е ясно, че са въпрос на вкус, но как пък са точно мой вкус?! :)) Дизайнът му е едновременно много семпъл, но със запомнящи се детайли - големите ревери и джобове, пискюлите на колана и самият цвят, който рядко може да се види на палто в България. Откакто го имам и си го разхождам по улиците, виждам доста любопитни погледи да го оглеждат. Във фейсбук страницата на VIVASTELLA можете да го видите и в други цветове.
Съчетах палтото със светли цветове, бели дънки, бели кецове, светлосива тениска с бяла дантела и едно DIY герданче с топчета в пастелни цветове. Розови детайли по кецовете и герданчето допълват цялостния аутфит. Да не пропусна още един специален аксесоар - бежовият вълнен шал е подарък от баба ми, която ме затрупва с все по-хубави и по-хубави плетени от нея дрешки. Голяма любов е да носиш такъв подарък! Пожелавам го на всеки!
 
Бледорозово палто / Baby pink coat - VIVASTELLA - facebook страница и уебсайт www.vivastella.com | Бели кецове / White sneakers - Pull&Bear | Бели дънки / White jeans - Mango | Сива блуза с дантела / Light grey top with lace - Mango | Черно-бял клъч / Black and white clutch - ZARA | Колие / Necklace - DIY
 
back to top

Search