Menu
Tablet menu

Pregnancy outfit: golden skirt and braided hair / 34 weeks

Днес имах много приятен ден - бяхме на преглед да си видим бебешока, сглобихме част от мебелите за детската стая, отидох на фризьор и тествах нова прическа с плитки, разходихме кученцето по алеите около реката и дори снимахме за блога, и за завършек получих няколко много приятни работни предложения. Иии не съм спряла да ям цял ден хаха :))) Бебчето расте и е вече 2.400кг, а ремонта на стаичката е към края си, така че остават само декорацийките (най-приятната част). Измислила съм много сладки неща за декориране, някои съм си набелязала вече по магазинчета, а други имам намерение да си направя сама. Ще показвам снимчици, разбира се, само да се стигне до там! :) Като цяло вдъхновение за бебешката стая взимам от инстаграм, където ми е толкова лесно и приятно да разглеждам стаи в най-различен стил, има много идейни и вдъхновяващи хора.
Намерила съм си една сладка фризьорка в Пловдив, която ме подстригва супер, но реших да й пробвам и другите умения - изсушаване, прически, плитки. Днес започнах с тези плитки, които се оказа че не ми отиват особено, но пък ми е приятно да се видя с различна визия. Харесвам плитки, но не толкова стегнати, така че другият път ще пробвам по-небрежна и рошава плитка. Въпреки това ми се стори сладка комбинация с облеклото ми днес. Полата е от ZARA и е три номера по-голяма от размера, който нося по принцип. Не ме стяга никъде, удобно ми е, харесвам си я и ще се стесни супер лесно, когато съм без коремче. Много ми харесва този бум на миди поли до коляното с висока талия. Почти всяка марка е пуснала поне по 1-2 цвята, някои са плисирани, други са просто разкроени. Тази е доста ретро, с лъскава златиста нишка. Харесва ми как изглежда с кецове, най-вече точно с тези кецове на Адидас. Толкова си ги обичам, страшно удобни! Към златистата палитра влизат и слънчевите очила, както и чантата с голямо златно бръмбарче. Не е типично за мен да харесвам лъскаво и златисто, само остава да си купя дрехи с пайети и камъни и Лора от миналото ще започне да повръща от отвращение хаха :D Нещата се променят... Нямам търпение да ви покажа една красива есенна рокля от H&M, в която също успях да се мушна с 8месечното коремче. Пловдив не иска да се разхлади обаче, мъчи ни все още с много горещи дни, а аз никога досега не съм усещала жегата толкоча мъчителна, както сега през бременността. Първият по-хладен ден и ще снимам роклята, която щях да си купя и да не бях бременна.
Златиста пола / Golden skirt - ZARA | Кецове / Sneakers - Adidas Superstar | Чанта / Bag - ZARA | Слънчеви очила / Sunglasses - Marciano by Guess от оптика Optodent | Колие / Necklace - Bershka | Лак за нокти / Nail polish - SNB


back to top

Search