Menu
Tablet menu

Olive green sandals

Напоследък съм голям фен на елегантните, но непретенциозни аутфити. Когато изглеждаш стилно, но нищо не е "too much". Когато с даденото облекло можеш да отидеш в парка да почетеш книга или на рожден ден в ресторант, когато можеш да отскочиш до мола да си избереш бански за лятото, но и до кварталното кафене с пластмасови столчета и еднократни чашки и на никой не му прави впечатление, че си твърде елегантна за това място или пък не достатъчно издокарана. Хехе! Всичко е въпрос на виждане.
Но на мен ми се струва, че днешната визия е от този тип. Тоновете са земни, натурални, моделите са небрежни, комфортни. И сандалите на ток ли? Да! Malya от Ingiliz са маслинено зелени сандали, изключително удобни, с меки стелки, дебел и стабилен ток и красива извивка. Този модел го има в още три цвята и изборът ми беше много труден. Черните класически ги пропуснах, защото ме грабнаха тези маслинки, розовите велурени и бежовите. Толкова  красиви цветове! И така, когато ги обух за първи път, ми се прииска да се пренеса на вечеря в някой ресторант край морето, когато краката ми цял ден са хващали слънчеви лъчи и са придобили лек тен. При тази мисъл нямаше как да не изкарам и ленените си дрехи, за да допълня тази си морска картина. Широка ленена риза в масилено зелено и бежов неглиже панталон от лен.
Сандали на ток / Heels - Ingiliz | Чанта / Bag - Zara | Риза от лен / Linen shirt - H&M | Ленен панталон / Linen trousers - Stradivarius | Слънчеви очила / Sunglasses - Marciano

 back to top

Search