Menu
Tablet menu

Hey! from the 90's

Мога да се закълна, че не вярвах някога пак да облека раирани дънки в бяло и синьо. Или може би това, което имах в 4-ти клас не бяха дънки, а сукман. Е, тези са ми чисто нови, весело напомняйки ми за детството ми през 90-те. Стоят в гардероба винаги заедно с тази "Hey!" тениска, сякаш са си комплектче, защото комбинацията е за дните, в които няма време за гладене, за преобличания и мислене какво да облека. Тя е за дните, в които не ме интересува чак толкова как изглеждам, а просто искам да грабна първото нещо от рафта, да събера играчките в раничката на Касиди и да излезем в слънчев Пловдив.
Какво правим ли? Каквото поискаме! Играем си в някоя детска площадка, търсим буболечки по тротоарите, Каси ми бере цветя за букетче и хербарий и се радва на всяко кученце и коте по пътя. Понякога ядем сладолед и се шляем из Капана с компания, а тя се старае да е център на вниманието. И е! <3 Обича чешмичките и спираме винаги, за да си поиграе с водата, а половин час по-късно се чудя как да я отскубна от там, за да продължим. Има дни, в които сама питам себе си как имам търпението да я чакам по един час да си играе на стълбите, качвайки се и слизайки по един етаж. Може би, защото си спомням. Спомням си 90-те, когато не обичах да бързам, а всичко беше игра и ме зовеше.
 
Раирани дънки / Jeans - ZARA | Тениска / T-shirt - Review | Слънчеви очила / Sunglasses - GF Ferre от оптика Optodent | Кецове / Sneakers - Converse | Моята Раница / My backpack - Zara kids (има много сладки и луди чанти и раници в Zara Kids, специално тази е от миналата година) | Раницата на Касиди / Cassidy's backpack -  Marti's heavenback to top

Search