Menu
Tablet menu

Florals and fruites

Идилията е музика за душата. Тя е с толкова хармонична мелодия, че е почти равна на щастието за мен. Наистина, не е ежедневно усещане, а е по-скоро моментно преживяване, което носи една такава спокойна радост, през която сърцето не прескача лудо. Спорно е кое е за предпочитане и не искаме да избираме, нали? Искам само да ви разкажа за моята идилия през онзи слънчев ден. Баща ми ни даде току-що набрани черешки. Изстудихме ги за малко, за колкото ни стигна търпението, и седнахме в този чуден двор да си хапнем от сладките плодчета. Антонио държеше апарата под ръка, а Касиди се учеше да яде черешки сама, без помощта на мама и тати. Даже и успяваше. В някои моменти толкова червено сокче се стичаше по бузките и брадичката й, че приличаше на малко хищниче. А звуците, които издаваше - "Номмм номмм!", я правеха още по-голямо сладурче.
Тази красива флорална блузка, която носи на снимките, накрая беше цялата в червени петна. Не знам как успях да се опазя от почервенелите й пръстчета и да не се прибера и аз боядисана. Нося бяла ленена ризка с феерични детайли над ръкавите и една пола на цветя от няколко години. Антонио се шегуваше, че съм си сложила фермерската шапка и съм готова за беритба на череши. После видяхме да се разхожда наблизо една госпожа Костенурка и Касиди, която не беше виждала костенурка досега, започна да вика "Буба буба!" и да я сочи. Ами тази голяма буба се оказа, че като нас много обича да похапва сладки черешки, затова я почерпихме малко, а Каси държеше да й дава още и още...и още... Толкова са ми близки все още тези детски желания. Помня колко интересно ми беше като малка да храня разни животинки и сърцето ми се късаше, когато трябваше да ме отделят от това ми занимание. Благоаря, че се спряхте в моето кътче! Пожелавам ви една черешова идилия, както вие си я представяте! :)
 
Слънчеви очила / Sunglasses - оптика Optodent модел Max&Co 348/S P9XKU | Сламена шапка / Hat - Zara kids (размер L) | Бяла ленена ризка / White linen shirt - Uknown | Флорална пола / Floral skirt - Zara
Касиди носи тениска от Zara

back to top

Search