Menu
Tablet menu

Avon Refreshing Lagoon - първи впечатления

Отдавна не бях попадала на толкова приятен аромат, имах нужда от точно такъв свеж полъх в банята. Затова много ми харесаха тези три продукта от серията Senses на Avon. Другите аромати не успяха да ми въздействат така, но Refreshing Lagoon са точно мой тип. Направо се влюбих в спрея за тяло, който вече е преполовен.
 
Ползвам продуктите редовно от около 2 седмици и смятам, че съм си изградила вече пълно мнение за тях, но няма да избързвам със заключенията, така че ето и първите ми впечатления:

Душ-гел Refreshing Lagoon с Water fruits & pear - мирише страхотно, измива добре кожата без да я изсушава (поне моята и на приятеля ми), пени се добре. Само че капачката ми не се затваря и затова не си го взех на морето :(

Ексфолиант за тяло Refreshing Lagoon с витамин Е - ексфолиращите частици са ми точно по вкуса - едри и груби, но не прекалено. Ако се ползва с някаква гъба може да има по-голям ефект, но аз го ползвам по-скоро като душ-гел и търкам малко с ръка.

Хидратиращ спрей за след къпане Refreshing Lagoon с масло от Шеа - много лек, доста воднист спрей, попива изключително бързо и се размазва много лесно по кожата. Хидратира приятно и оставя същия страхотен аромат на кожата, бих казала доста дълго (поне така ми се струва).


Не съм проверявала съставките на продуктите, но е ясно, че Avon не е марка за натурална козметика и едва ли ще бъда очарована от тях. Като изключим това, ми харесват продуктите и за следващото лято с удоволствие бих се сдобила отново с тях. Освен това аромата го намирам за унисекс и приятеля ми също ползва душ-гела и много му харесва, така че е добър избор за общо ползване вкъщи :)
back to top

Search