Menu
Tablet menu

Най-ползвано от август и септември

Това са няколко неща, които не просто харесвам, а много много харесвам! Не казвам, че всичко е идеално и нямам забележки, но са най-ползваните неща от мен в последно време. А ето и какво ме кара да посягам към тях почти всеки ден:
1. Колие H&M - Много ми е трудно да не го нося всеки ден. Това лято си купих още 3-4 колиета, но това точно ми стана много любимо и искам постоянно да е на врата ми! Дори е странно, че нямам аутфит пост с него, но няма да се размине и това. Почти с всяка моя блуза/рокля/потник си отива и я завършва без да се натрапва.

2. Спрей за тяло Avon Senses - Refreshing Lagoon. Толкова е удобен за ползване и кожата ми го изпива мигновено, страхотен летен продукт, който освежава, хидратира и омекотява. Повече за него прочетете тук.

3. Лак за нокти Seventeen Supreme в цвят 24. Харесвам много тази серия лакове на Seventeen. Покривни са, съхнат изключително бързо, а този цвят е разкошен. Ще го видите скоро как стои и на ноктите. Любим!4. Заздравител за нокти SNB с диамантен прах. Това ми е спасителното поясче за ноктите. Вече не пропускам да го сложа преди да се лакирам и резултатите са страхотни - по-здрави нокти в пъти, лака се лющи много по-малко и освен това ноктите ми спряха да пожълтяват от лаковете.5. Молив за очи Loreal - Color riche le smoky в цвят 211 purple dream. Тъмно лилав цвят, с който очертавам долната част на клепача и кажи-речи почти не го пропускам това упражнение напоследък. Моливът е мек и много лесно се нанася без да се налага да се повтаря отгоре, освен това може да се направи ефекта опушени очи с него. Има много удобна заострена гумичка в единия край, с която може да се оформи или размаже, зависимост от желания ефект.

6. Молив за вежди Catrice в цвят 020 Date with Ash-ton. Много хубав молив за вежди - мек, лесно се нанася и четката за разресване е от типа спираловидна, точно каквато предпочитам. Много ми хареса този цвят, досега ползвах по-тъмен, но всъщност никак не стои добре с по-тъмен цвят и се радвам, че попаднах на този.7. Коректор Maybelline  - Fit me! Мисля, че това е един любим коректор на много момичета. Може би не само любим коректор, а направо любим козметичен продукт. Страхотна покривност и сравнително естествен завършек. Опаковката е  много удобна, а и си улучих подходящ цвят. Доволна! :))

back to top

Search