Menu
Tablet menu

Кристали за коса или Extraordinary oil Elseve от Loreal

Въпреки, че нямам богата база за сравнение, ще ви опиша наблюденията си върху кристалите за коса / олиото за коса Extraordinary Oil Elseve Loreal и неговия ефект. Може би откакто си направих омбре, може би защото возенето на мотор ми изсуши още повече връхчетата на косата, но просто не мога да се изкъпя и да не си намажа кристали по дължините. Обикновено кристалите за коса са на силиконова основа, но има и био продукти с натурални маска, които не са такива. Олиото на Loreal има много масла и екстракти от цветя и други растения, но определено основното в състава са силиконите.Какво ми харесва в кристалите за коса / олиото за коса Extraordinary Oil Elseve Loreal?
  • Тубичката е много удобна, отникъде нищо не тече, идеална е за път, помпичката също е лесна за ползване и се заключва. (Обновявам тази информация, защото тубичката ме предаде много лошо след известно време :DD Започна да тече доста като е в легнало положение, дори капачето да е closed)
  • Мирише много приятно - луксозно и определено ми харесва така да мирише косата ми.
  • Придава красив блясък, а ако се ползва мъничко и на суха коса, изглежда още по-лъскава.
  • Изтощените и сухи връхчета изглеждат една идея по-живи и гъвкави, но не прави чудеса в това отношение. И все пак оставя сатенено усещане.
  • Забелязах, че с проблема с разресването тези кристали се справят страхотно!
  • Съотношението цена-качество-количество намирам за много добро! (Вижте повече инфо в края на статията)
Какво не ми харесва в кристалите за коса / олиото за коса Extraordinary Oil Esleve Loreal?
  • Въпреки че слагам малко и размазвам добре по ръцете преди да го сложа на косата, случва се олиото да омазни малко повече някой кичур и да изглежда спластен. Не съм сигурна дали е моя грешка или олиото е за по-суха коса.
  • Аз съм наясно какво слагам на косата си и вие също можете да видите съставките и силиконите в тях на снимката по-долу, но все пак ако ефекта се постигаше и без тези "вредители", щеше да е прекрасно. Т.е. нямаше как да пропусна тази точка.
  • Както написах по-горе - чувствам косата по-жива след ползване, макар и не чак толкова впечатляващо. Ефекта обаче е само "на вид", т.е. няма дълготрайно подхранване, поне аз не усещам такова, въпреки полезните масла и растителни екстракти, които се съдържат в Extraordinary Oil Esleve Loreal.
Аз купих олиото в намаление от магазин DM за 10 или 12 лв. Редовната му цена е около 18 лв за 100мл. Олиото е икономично, имам го вече почти 4 месеца, а не съм изхабила и половината (малко повече от 1/3та, а косата ми е дълга до средата на бюста като ползвам 2-3 помпички на мокра коса, размазвам добре по ръцете и втривам по връхчетата на косата, а каквото е останало по ръцете го размазвам от средата на косата надолу.) Понякога слагам мъничко и на суха коса, но трябва да е много малко, за да не утежнява и омазнява.

"Олиото е средна работа на средна цена." - И.А.  А дали бих повторила покупката? По-скоро не.

Вие ползвали ли сте тези кристали за коса и бихте ли допълнили нещо към написаното? Надявам се статията да е била полезна за вас! Поздрави - Лора
back to top

Search