Menu
Tablet menu

Iseree памучни тампони за премахване грим

Това за мен са перфектните памучни тампони (cotton mads) за премахване на грим. Ето защо:

  • Двулицеви са - едната страна е мека, а другата е ексфолираща (оребрена/бродирана). По-грубата страна се справя по-успешно с махането на грима, другата ползвам по-скоро, за да си сложа розова вода на кожата.
  • Не се разпадат на власинки, не се разкъсват лесно.
  • Тънки са, което лично на мен много ми харесва.
  • Пакета има два начина на отваряне. 1-ви начин - отваря се отдолу и с връзките може да се завърже на закачалка в банята например и да си стои там, и само да издърпвам тампонче отдолу, когато ми трябва. 2-ри начин - стандартно отваряне отгоре при връзките, където може и да се затваря, което е идеално за пътуване.
  • Цената е около 1.50лв за пакет от 120 броя, което е мега оферта :D (понякога им пускат намаление дори)

Тъй като ги открих чак на 26, а ползвам спирала от 14-годишна, и ми беше писнало от памуЦИ за махане на грим или памучни тампони, които ми се разпадат в ръцете, реших че тези на Iseree заслужават отделна статия и поклон до земята :D Ако не сте открили хубави тампончета за дегримиране, пробвайте тези, надявам се да ви харесат толкова, колкото на мен. Опс...ето го и единствения минус, всъщност - досега не съм ги виждала никъде другаде освен в Lidl (Лидл). Затова се зареждам с няколко пакета да имам занапред, тъй като по принцип не пазарувам от Lidl в ежедневието си.back to top

Search