Menu
Tablet menu

Today's essentials. Sport! NOW!


Опитвам се отново да вляза във форма и ето най-новите ми помощници в това. Спортният клин Adidas харесах, защото исках нещо по-свежо към спортния ми екип и цикламените линии ме грабнаха. Винаги съм предпочитала Nike или Puma, но този клин го намерих за много ретро, а и отива на бяло-розовите ми маратонки. Вече го ползвах няколко пъти и е много удобен и мекичък.
Никога не спортувам без хранителни добавки. Не се храня особено здравословно и ако прекаля със спорта се чувствам без енергия и отпаднала, затова държа на лесния прием на витамини и минерали в една таблетка дневно, за да си набавям всички нужни вещества. В момента пия Nutrilite Daily от Amway. Съдържат растителни концентрати. Без глутен са, без изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти, подходящи за диабетици. Витамините имат някаква дървесна и билкова миризма. Доволна съм и макар че са много скъпи, в кутийката има 246 таблетки и стигат за страшно много време. Тоест като сравня с други витамини, които съм пила, в съотношението цена/количество, Nutrilite излизат на по-добра цена.
Термоса на Alexander Wang
получих на събитието по повод колаборацията Alexander WANG + H&M отпразнувано с ексклузивно пазаруване. Снимки от събитието вижте тук. Все още не съм го ползвала, но при следващото ми ходене на аеробика със сигурност ще го метна в раницата.
Въжето за скачане Energetics е на мъжа ми, но той не го ползва, затова му го откраднах. Не съм го ползвала все още, но смятам да го включа в ежедневните ми тренировки, защото е чудесно кардио, а и е приятно и забавно.

Какво е последното нещо, с което се сдобихте за спорт?

Спортен клин Adidas - тук.

Витамини Nutrilite Daily от Amway - тук.
Термос за вода за спорт Alexander wang - подобно тук.
Въже за скачане Energetics - тук.

back to top

Search