Menu
Tablet menu

H&M троен руж Make me blush

Моето мнение за тройката ружове на H&M Make me blush:
  • За мен тази тройка ружове на H&M събира цветовете, които са ми нужни за всеки един грим, който бих избрала от лек ежедневен до по-драматичен вечерен. Спокойно бих могла да ползвам тези ружове всеки сезон без да посягам към други.
  • Цветовете са чудесни! Много лек естествен прасковено-розов цвят, вторият е по-ярък румен цвят с бляскави частици, и последният е кафеникав бронзър със златист брокат, който на кожата изглежда нещо средно между бордо и естествен слънчев загар.
  • Цветовете са пигментирани и ако четката за руж ви е хубава, ще можете да разнасяте ружа по кожата толкова преливащо, колкото искате. От самите цветове можете да играете с яркостта и да използвате по-малко продукт за съвсем лек цвят или повече за по-ярък завършек.
  • Кутийката стилна, правоъгълна и капачето се затваря плътно, но се отваря се малко трудничко. Надписите започнаха да се изтриват и драскат, и като цяло не смятам опаковката подходяща за носене в чанта. За тази цел избирам нещо по-компактно.
  • Определено съм доволна от ружа предвид цената и количеството! Цената беше около 10лв, не съм наясно със сегашните намаления, а количеството е общо 12 грама (от всеки цвят по 4 грама)
Харесват ли ви цветовете? Аз обожавам и трите! Марката предлага още една палитра, която е с розови и лилави разцветки.
back to top

Search