Menu
Tablet menu

Гел очна линия Maybelline

Ето и избора ми за очна линия от около месец. Предпочитах очните линии тип маркери, но така и не случих на наистина хубава, затова беше време да се насоча към друг тип. Моя приятелка ми препоръча тази гел-очна линия на Maybelline и реших да я пробвам. Оказа се много хубава и й благодаря, че ми каза за нея! :)

Ето наблюденията ми от ползване на гел очната линия на Maybelline Lasting drama Gel eyeliner 24h в черен цвят 07 Black Chrome:
  • В картонената кутийка има миниатюрно стъклено бурканче с метално капаче и малка четка за нанасяне. И двете ги смятам за много сладки, обожавам бурканчето, а четката е много удобна и лично на мен не ми представлява трудност да ползвам. Бързо се свиква с формата на четката и с времето ще можете да си правите и по-прецизна очна линия. Единствено завъртането накрая е малко по-трудно и на мен лично невинаги ми става добре (дори на снимката е трагично, но да не издребняваме :D) Освен това четката е със силиконов накрайник, за да не се цапа и поврежда, но аз го загубих и затова го няма на снимките. (Търси се!)
  • Цветът не е наситено черно! Води се черен хром и е по-скоро много тъмно сиво. Има фини бляскави частици, които правят линията със синкав оттенък, така че ако искате да постигнете абсолютно черна линия, едва ли тази ще ви задоволи.
  • Консистенцията е много добра според мен. Мекичка е, лесно се загребва с четката и лесно се разнася по клепача.
  • Силно пигментирана е и трябва много малко количество, за да се гримирате.
  • Това, което е най-впечатляващото за мен е дълготрайността. Очната линия почти не се размазва (все още не съм я ползвала през лятото), не съм забелязала да избледнява и дори ако без да искате разтъркате окото си, щетите ще за минимални. Искрено се надявам в топлите сезони да е също толкова дълготрайна, колкото я усещам и сега.
  • Въпреки това махането на грима не е трудно. Пробвала съм с различни мицеларни води, тоалетно мляко, мокри кърпички, тоник, и няма проблем с дегримирането.Отляво е на по-светло срещу светлината и без спирала. Виждате, че има блясък. Отдясно изглежда по-тъмно, защото бляскавите частички не отразяват светлина.

Гел очна линия Maybelline Lasting drama Gel eyeliner 24h - Цена около 15 лв, но за съжаление, никъде на опаковката не виждам обозначение колко е количеството.
back to top

Search