Menu
Tablet menu

Сапун 3 в 1 Body Series от Amway

Получих този сапун отдавна, но имах доста душ-гелове за изхабяване и затова го отворих едва края на ноември. Честно казано не очаквах да ме впечатли, но останах много приятно изненадана.
От марката пишат: "Този кремообразен сапун със свеж аромат почиства и овлажнява вашата кожа и помага при защита от неприятните миризми. Съдържа екстракти от царевица и кокос, които нежно почистват вашата кожа и бадемово масло, известно със своите изпитани свойства. PH балансиран, със антибактериална формула, той оставя тялото ви хигиенично чисто."

Какво ми харесва в сапуна 3 в 1 Body Series на Amway?

  • Пени се добре, което го прави лесен за ползване под душа.
  • Кремообразен е, тоест много е мек, например като Dove, само че не ти се разпада в ръцете след 3тото ползване, а остава в твърдото си състояние. Това много ми хареса!
  • Измива идеално.
  • След измиване нямам никакво изсушаване на кожата (мъжа ми също отбеляза, че и неговата не се изсушава). Интересно ми е как би се повлияла една по-суха и чувствителна кожа. Бих казала, че се усеща и хидратиращо действие.
  • Ароматът е много деликатен и лек. Мирише на чисто и свежо, но като цяло е стандартен аромат на сапун (ако това ви говори нещо).

Като цяло много ми харесва сапунът. Ако обичате да ползвате сапуни под душа или дори само за миене на ръце, мисля че този ще ви бъде приятен за ползване. Съжалявам, че този път не включвам снимка или текст със съдържанието, но изхвърлих опаковката без да съм го снимала.

Сапун 3 в 1 Body Series на Amway
- Цена 6 броя (по 150 гр всеки) - 40лв
back to top

Search