Menu
Tablet menu

Молив за вежди - Avene Couvrance

Представям ви молива за вежди на Avene Couvrance и моя начин да оформям или по-точно да очертавам веждите си с него. Ето какво пишат за молива от марката:
Коригиращ молив за вежди - очертава и оформя веждите. Без ароматизатори, консерванти и парабени. Предлага се в два цвята - за руси и тъмни вежди. Устойчив на вода, пот и търкане. Използва се без изключения на несъвършени вежди: оредяване или загуба на вежди, редки вежди, белези. Може да се използва и като очна линия.

Моите впечатления от молива за вежди Avene Couvrance:
  • Харесва ми, че е с метални капачета, които няма опасност да ми се счупят (както по принцип се случва при мен).
  • От едната страна е моливът, а от другата има удобна четка за разнасяне и постигане на по-естествен контур - харесвам!
  • Този цвят като че ли е идеалният за мен - много естествен тъмнокафяв цвят! Страхотно попадение е :)))
  • Нанася се лесно на кожата (средно мек е) и при по-голям и по-малък натиск може да се постигнат различни резултати - по-естествени и леко оформени вежди и съответно по-плътни.
  • За жалост белегът на лявата ми вежда (на снимката - дясно) се скрива по-трудничко. Той е много лъскав и много трудно какъвто и да е продукт успява да се задържи върху него, но все пак Avene се справя сравнително добре.
  • Не мога да преценя доколко е издръжлив, не съм забелязала да ми се размазва. Случвало ми се е да си почеша механично веждата супер грубиянски и да изтрия част от продукта, но не е било нищо трагично, т.е. трябва повече търкане, за да е очевидно. Единствено на белега се изтрива много лесно.
  • Наистина е устойчив на вода и пот.
  • Не знаех, че може да се ползва като молив за очи и не мога да коментирам, но мисля че това го прави удобен мултифукнционален продукт за път (плюсче! :)).
1. Без молив или друг продукт на веждите; 2. Леко оформяне на веждите с молива и разнасяне с четката за по-естествен вид; 3. С по-силен натиск на молива и разнасяне с четката само по крайните линии.

Коригиращ молив за вежди Avene Couvrance - цена около 25 лв, количество 1,19 гр, повече информация тук.
back to top

Search