Menu
Tablet menu

Сух шамппоан за брюнетки Batiste Medium & Brunette

Знам, че много от вас не искат и да чуят за подобен козметичен продукт, но други пък не могат без него. При мен е средно положение. Определено ми е от полза, тъй като косата ми се омазнява много бързо в корените, но не ми е нужен непременно. Тъй като досега не съм попадала на по-добър от този, реших да напиша няколко думи за него.

Сухият шампоан Batiste е предназначен за брюнетки, тъй като съдържа цвят, без парабени и сулфати е, ревитализира косата и премахва излишното омазняване. Идеален за употреба между измиванията, придава плътност на косъма и освежава косата. Продуктът е веган и не е тестван върху животни.

Какво ми е впечатлението от сухият шампоан Batiste Medium & Brunette?
  • Ефектът от премахването на омазняването в корените на косата е изумителен според мен. Сравнявайки с други сухи шампоани, на този давам 5 от 5 звезди. Проблемът с мазната коса е много неприятен, ползвала съм какви ли не медицински шампоани с цел регулиране на омазняването в скалпа, но не помагат, така че сухият шампоан е спасителен пояс в немалко случаи.
  • Наличието на цвят във флакона е това, което ме накара да пробвам точно този вид от шампоаните Batiste. Изобщо не е красиво косата да изглежда сякаш е прашна заради бялата пудра/талк. Със сухият шампоан за брюнетки този проблем е минимализиран, не напълно, но почти не се виждат бели прашинки.
  • Който ползва сухи шампоани, знае колко е важен ароматът. Защото слагаш немалко продукт по себе си, и както един неприятно миришещ лак за коса може да ти въздейства изнервящо (и на околните), така и сухият шампоан е важно да ухае приятно. Лично на мен ароматът на този Batiste Medium & Brunette не ми допада. Не е неприятен, но не ми харесва.
  • Придава обем!
  • Попива бързо.
  • В никакъв случай косата не може да изглежда или да се усеща така както след измиване с вода и нормален шампоан. Не може да очаквате такова нещо от един сух шампоан. Но помага страшно много, когато не достига време. И например за дълга коса като моята, са ми нужни минимум 40 минути за измиване и изсушаване, а понякога се събуждам сутрин и трябва да изляза набързо и ето ти ги - няколко впръсквания с Batiste спасяват положението.
  • Струва ми се по-икономичен от други сухи шампоани, които съм ползвала. Наистина не са ми нужни много впръсквания, за да покрия корените. Все пак зависи колко често го ползвате. Не мога да преценя за колко ползвания ми стига един флакон, за съжаление.
  • И набързо как го ползвам: разклащам добре флакона, пръскам в корените от разстояние една педя, разтърквам с кърпа или с ръка, разресвам. Ако е нужно още някъде - напръсквам още, но като цяло гледам да не пръскам повече от необходимото.

Съдържание:  Butane, Isobutane, Propane, Oryza Sativa (Rice) starch, Alcohol denat., Parfum, Limonene, Linalool, Distearyldimonium chloride, Cetrimonium chloride, Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499  (Iron Oxides)

Сух шампоан Batiste Medium & Brunette - цена 8-9 лв (в магазини Lilly), 200мл
back to top

Search