Menu
Tablet menu

Artistry Hydra-V освежаващ гел за хидратиране на комбинирана кожа

Днес ви показвам едно гел-кремче на Artistry, което ползвам вече доста време. Имам и други продукти от серията Hydra-V на Artistry, за които ще пиша, но този ползвам от най-дълго време и реших да отделя самостоятелно ревю за него. В сайта на Amway Bulgaria можете да прочетете повече за него, но ето накратко какви са ползите и активните съставки:
ARTISTRY HYDRA-V Освежаващ гел е чист и лек гел, който осигурява на кожата незабавна хидратация и освежаващо охлаждащо усещане. Резултатът е кожа, която изглежда и се чувства гладка, естествено матирана и освежена през целия ден. Със способност да абсорбира излишното омазняване, Освежаващият гел е идеален за мазна или комбинирана кожа, но може да се използва и при чувствителна кожа. Доказано намалява температурата на повърхността на кожата с до 3 градуса по Целзий, което означава, че кожата изглежда и се чувства освежена незабавно. Некомедогенен - не запушва порите.
Активни съставки: вода от норвежките фиорди, която се абсорбира лесно и лесно и подсигурява незабавните ползи от хидратацията; хавайски акай заключва влагата в кожата, за да я поддържа хидратирана по-дълго време; естествени морски съставки регулират производството на себум.
 
Моето мнение за Artistry Hydra-V освежаващ гел:
  • Страхотна опаковка с удобна помпичка, хубава голяма капачка и като цяло красив дизайн.(На моите снимки е към привършване, затова изглежда така).
  • Свеж аромат, който за мен е идеално балансиран - нито твърде тежък, нито прекалено лек.
  • Консистенцията е лека като на гел, в бял цвят с прозрачност и не се усеща нито мазно.
  • Усещането при нанасяне е много приятно, гелчето се разнася лесно и макар да е нужно мъничко, за да покрие кожата на лицето, често нанасям повече, защото ми харесва.
  • Попива бързо и има мигновено чувство на хидратация. Страхотно свежо усещане, охлаждащо, което за човек с комбинирана към мазна кожа е много приятно.
  • Любимото ми при този крем е колко мека и гладка оставя кожата на лицето ми. <3
  • Определено има матиращ ефект и съставките, които успяват хем да хидратират, хем да матират кожата, си вършат работата перфектно. Изумена съм :) Не мога да преценя колко време кожата ми остава матирана, етсествено в един момент лъсвам, но съм убедена, че е много по-малко от по принцип.
  • Не ми запушва порите или нямам никакви раздразнения, по-скоро точно обратното - кожата ми е с видимо подобрен външен вид, а и я усещам така и в дълбочина.
  • Единственият минус е цената. Както повечето козметични продукти Artistry, и този е на доста висока цена, но пък качеството е страхотно.
Линк към продукта в сайта - тук.

back to top

Search