Menu
Tablet menu

Naobay - органична козметика от Prettybox България

Благодарение на Prettybox вече около месец тествам няколко продукта на испанската марка Naobay. Който не знае какво е Prettybox - възможност да пробваш продукти в по-малък размер на по-ниска цена с цел тестване преди да пръснеш много пари за нещо, което може да не ти хареса. Има месечни абонаменти, за сума около 25лв всеки месец получаваш кутии с различни продукти. А може да се поръча и еднократно.
Продуктите на Naobay са органични с натурален произход, опаковките могат да бъдат рециклирани и/или са направени от рециклирани материали, съставките на Naobay са биоразградими, не се тестват върху животни и не работят с лаборатории, които имат общо с това, нито една от съставките не е генетично модифицирана или отгледана с употреба на пестициди, синтетични торове, отпадни материали или радиация. Ето и мнението ми за няколко продукта на Naobay:

1. Naobay Oxygenating cream, 30мл - овлажняващ и омекотяващ крем със зеленчукови масла, шипка и сладък бадем. Усещам го като богат дневен крем със страхотен цитрусов аромат, омекотява кожата, оставя някакъв слой на повърхността, който много ми харесва за зимното време. Чудесна основа за грим е. Като го нанеса, изчаквам няколко минути да попие, след което фон-дьо-тенът се разнася прекрасно отгоре и изглежда доста по-сияйно, защото кожата е овлажнена и омекотена. За лятото не бих го ползвала върху моята комбинирана кожа, защото мисля че лъсвам много бързо, но в момента оценявам много богатата формула. Опаковките на всички продукти са изчистени и много приятни на допир, и размерите са супер удобни.

2. Naobay Calming face toner - тоник за лице с успокояващ ефект с екстракт от лайка, 50мл. Тоникът е с любимата ми опаковка, дървената капачка ме грабна веднага. Шишенцето е адски сладко. Като цяло доста ми харесват такива малки размери и са удобни за дамската чанта. Почиствам лицето с тоник след като си махна грима с мокра кърпичка. Нежно отстранява остатъците, няма никакво опъване, щипене или неприятно чувство. Много нежен към кожата продукт. Напоследък махам грима си с мокри кърпички, които усещам с доста пресушаваща формула, но като мина с памуче с тоника след това, той успява да успокои и омекоти кожата. За махане на грим не съм го пробвала, така че не знам дали би се справил със спирала. Виждам хубав ефект върху зачервените участъци на кожата, особено ако съм търкала кожата, за да се дегримирам, наистина успява да успокои.

3. Naobay Moisturizin Peeling, 30мл - пилинг за лице с шеа, маслина и сладък бадем. Използвам го под душа през ден. Той е бежов на цвят с кафеникави абразивни частици. Измивам лицето с друг продукт, а след това с пилинга започвам да масажирам кожата най-вече в Т-зоната. Ухае много приятно на цитруси и ми харесва да го използвам под душа. Самите частици не са твърде агресивни към кожата, нито са твърде нежни, но лично аз понякога предпочитам една идея по-груби ексфолианти. Този обаче ми допадна, защото мога да го използвам ежедневно, ако искам да е по-груб, го нанасяам върху четка или гъба, която сама по себе си е ексфолираща, и най-вече ми допада, че не протърква кожата, а оставя овлажняващ и омекотяващ слой. Това се усеща не само докато използвам продукта и като си докосна лицето след това, но и защото след баня не тичам към тоалетката да се мажа с крем преди да ми е изсъхнала кожата и да е станала на люспички и напукана. Знаете после ако ползвате пудра или фон-дьо-тен, няма как да се скрие.

Определено бих пробвала и други продукти на марката Naobay. Натуралните съставки, опаковките, които се рециклират и изключително нежните към кожата продукти, които досега съм тествала, ме накараха да харесам марката много. Продуктите на Naobay могат да се намерят на www.shop.prettyboxbeauty.com
back to top

Search