Menu
Tablet menu

Натурални душ-гелове от Lavera

От известно време имам желание да използвам натурална козметика поне за това, за което използвам най-голямо количество продукт върху себе си, а именно за кожата на тялото - измивното средство в банята и лосиона за тяло. Засега лосионът ми не е в тази графа, но последният месец моите душ гелове в банята са 100% натурални. Взех три аромата от душ геловете на Lavera от Notino:
  • Active Touch с био джинджифил и екстракт от матча
  • Soft Purity с био водорасли и мента
  • High vitality - био портокал и био мента
Прочетох повече за марката и продуктите Lavera онлайн. Те са натурални и веган, повечето са със съставки от собствено био производство.

За избора ми от аромати се водих по това, че искам да усещам максимално естествени и любими аромати от природата - душ-гела с джинджифил страшно много ми харесва и го препоръчвам на всеки, който го обича, портокалът е страхотен също и е любим на мъжа ми, а душ-гела с водорасли го избрах най-вече заради ментата в него. Общо взето джинджифил, портокал и мента - все много освежаващи и приятни за мен аромати.
Според мен душ-геловете се пенят добре с вода, с гъбка още по-добре, а кожата ми не е изсушена.
Определено е приятно чувството да знаеш, че на толкова голяма площ от тялото си използваш натурален продукт. Това, както казах, беше и водещото при мен. Ще се радвам да намеря и хубав лосион за тяло с естествени съставки, защото отново се използва доста голямо количество продукт на голяма площ от тялото и е хубаво съставът да е максимално изчистен.

Надявам се статията да ви е била полезна. Имате ли си любими натурални душ-гелове на Lavera или на друга марка? Препоръчайте ми! Също така можете да се възползвате от промоцията летен черен петък на Notino през цялата следваща седмица и да откриете още много марки с натурална грижа за кожата.
back to top

Search