Menu
Tablet menu

Био крем за лице - Trevarno

Какъв е и какво обещава този крем? Дневен крем за лице 30мл на цена около 27лв. Сертифициран био продукт. Лек овлажняващ крем, който лесно се абсорбира от кожата. Съдържа витамин Е, който прави кожата мека и гладка. За всеки тип кожа. Може да помогне в намаляването на розацея и успокояването на червенини по кожата.
Съдържание: лавандулова вода, масло от слънчоглед с жълт кантарион, масло от жожоба, сусам с морковено масло/ сусамово масло с извлек от моркови, пчелен восък, восък на растителна основа, за емулгатор какаово масло, екстракт от семена от грейпфрут, витамин Е, етерично масло от лавандула, етерично масло от здравец, етерично масло от палмароза.Как усещам крема на лицето? Кожата на лицето ми е мазна, през зимата е комбинирана със сухи участъци. Не бих определила крема като лек и лесно попиващ както обещават Trevarno, напротив - смятам че е доста мазен и кожата ми не го абсорбира. Остава мазно усещане и лицето ми изглежда много лъскаво с него даже и след няколко часа. Следователно ми се налагаше да го забърсвам преди да изляза. Мирише на естествени съставки - натурални масла и билки.

Има ли ефект? Поредното разочарование за мен по отношение на кремове за лице. Не, този крем не успя да ме задоволи с нито едното от действията, които обещават от Trevarno. Съставките са страхотни и обожавам всяка една от тях, но нито хидратира кожата ми (по-скоро я омазнява), нито успокоява червенините и розацеята (без промяна). Да не говорим, че изобщо не е приятно да се ползва като дневен крем (какъвто е), защото лицето лъска като намазано с олио ако не се забърше. През времето, през което използвах това кремче, ми се появяваха пъпки и затова имах усещането, че ми запушва порите.

Тъжно ми е, че не мога да кажа нищо хубаво за този крем. Може някой с по-суха кожа на лицето да остане с хубаво мнение, но това са изводите ми след ползването върху моята кожа. Бурканчето е страхотно :D Надявам се скоро да не ми се налага да пиша негативни ревюта...
back to top

Search