Menu
Tablet menu

Аз и Teo Expert

 "Искаш ли да се снимаш в ТВ реклама?". В края на 2019-та получих един мейл, който с течение на времето доведе до едно от най-готините неща, които са ми се случвали и в него ми задаваха точно този въпрос. Прочетох го още няколко пъти. "Сигурно са сбъркали мейла" - си казах Laughing. Везната в мен винаги прави така.. Предстоеше лансиране на нов шампоан на марката Teo Expert и предложението беше да се снимам в ТВ рекламата за него (и явно не бяха сбъркали мейла Laughing).
 Много е странно, защото никога не ми е било мечта или цел да се снимам в телевизията, ама никога! Ок, не броя мечтите ми да играя главна роля във филм с Раян Гослинг, но това са друг тип мечти, по-точно фантазии Tongue Out. Но от онзи ден, в който прочетох редовете на екрана и допуснах, че може и да се случи, си казах, че всъщност много искам това! Дори не се бях замисляла някога да го искам, но ето - пламъчето в мен вече гореше замечтано.
 "Дано ми хареса продуктът!" - само това си повтарях. Защото нямаше да си го позволя ако шампоанът не беше подходящ за мен. Помня, че получих пратката с Teo Expert и директно влязох в банята. Измих си косата, но не смеех още да си изразя впечатлението. Изсуших я, оформих я, усетих я и тогава вече беше време да се радвам. Шампоанът толкова много ми хареса! Косата ми беше по-жива, по-лъскава и с повече обем. Пасна ми идеално и така беше и след второто, третото, десетото и всяко следващо ползване. Вече имах 100% увереност, защото вярвах и в продукта и в себе си. Ок, в себе си не вярвах, но прозвуча по-добре така хаха.

Денят на снимките беше уау! Ще е забавно да не разкажа нищо друго, нали? Уау и точка, разказът свърши хаха. Толкова готино и интересно преживяване, което беше голямо предизвикателство за мен, защото макар да се занимавам от години с реклама и фотография, снимането на видеа е друг свят. А моето участие, и то в главна роля, беше още по-голямо предизвикателство, да не кажа даже проблем. За онази 100% увереност в себе си говоря - няма такава, даже и 50% няма Embarassed.

 Огромен снимачен екип от страхотни професионалисти, които щъкат наоколо из снимачната площадка и се грижат за своите отговорности, за които аз нямах никаква идея Laughing. Много техника, много осветление, красива локация и погледи, вперени в моята коса, която трябваше да блести. Едно от най-яките неща е, че тя реално си блестеше а аз отидох на снимките, измита точно с шампоана, за който щяхме да снимаме реклама.
 По време на снимките режисьорът Георги Манов ми обясняваше какво да правя и притеснението ми беше голямо, но вълнението още по-голямо. Въпреки това любимият ми момент е, когато ми каза, че е време за малко луди кадри и ме попита дали искам музика. Беше адски готино - надуха силно музиката, а аз танцувах, скачах, въртях се и се забавлявах, докато се притеснявах ужасно много. Сещате ли се за онзи приятен адреналин, когато си извън комфортната си зона?
 Заснемането на кадрите с моят телевизионен партньор Сократ Сократов също бяха супер забавни Laughing. Да прегърнеш непознат и да стоите така 1 час докато заснемете всички кадри и дубли - много странно, но забавно. Определено се посмяхме, защото там идеята е той да помирише косата ми и да се опита да ме целуне, но аз закачливо да го бутна. Е, това закачливо бутане в началото беше инстинктивно изтласкване на човека, който не е моят си мъж ахах. Режисьорът дойде да ми обяснява, че трябва да го бутна лекичко, сякаш следващият път може все пак да му дам шанс, а не сякаш ще го халосам и изгоня от вкъщи задето ме е приближил ахах.
 Друго смешно беше да се къпя пред 30 човека, защото очевидно има и такива кадри, на които си мия косата. ПО БАНСКИ, спокойно! Laughing И говорейки за комфортната ми зона, това беше толкова далече от нея, че не знаех къде се намирам. Но колкото ме притесняваше, толкова ме и разсмиваше, защото при думите "Мятай си косата, радвай се, пръскай вода към камерата!" просто те напушва смях. И това вече беше към 22ч след цял ден снимки, чиито подготовки започнаха в 7 сутринта.

 Имам още много спомени, но тази статия ще стане прекалено дълга. Като финал искам да кажа, че на мен все още ми е неловко да гледам рекламата, но най-милите неща са, че баба ми се обаждаше радостно и ми казваше за всеки един час през деня, в който я е гледала, че дъщеря ми крещеше от радост, когато мама я дават по телевизията, че ме поздравиха толкова много хора и ми писаха изключително мили неща, и сега е моментът да кажа: Благодаря! Думите ви ме направиха много щастлива! Благодаря и на Тео Експерт за това прекрасно приключение!

П.С. Сега вече имам и практика, така че чакам някой да напише сценарий за филма ни с Раян Гослинг :D.
back to top

Search