Menu
Tablet menu

Cosy

Като видя тази снимка и в главата ми се появява думичката "cosy", но не директният й превод на български, защото някак си за мен "уютно" не я превежда перфектно. Последният месец съм на вълна бежово и сиво, комбинирано с нещо бляскаво. Двата ми супер мекички пуловера от H&M взех в по-голям размер, защото исках да са ми много свободни, с дълги и набрани ръкави и както аз наричам такива дрехи - леко провлачени. Никога не си купувам еднакви неща в различни цветове, но ето че този път не можах да избера един и грабнах и двата. Плетиво в тези цветове и бляскави аксесоари ми е страшно любимо този сезон.
Малкото чанте в розово злато е от Pull&Bear и някак си не можах да откъсна очи от него. Като видях цената от 25лв, просто трябваше да си я взема, особено имайки предвид, че имам и летни сандали в такъв цвят. На по-преден план са пръстенчетата, които не спирам да нося. Толкова е cosy дебел и мек пуловер, от който излизат ръце с нежен маникюр и няколко тънки пръстенчета. Панделката е от Pandora и я обожавам, останалите са от Bershka и бяха комплект от 5-6. Обеците коронки са ръчна изработка от един чуден магазин в Пловдив в Капана - Ателие Муза. Предпоръчвам да не го подминавате ако ходите там. Освен че са ръчна изработка и то, по мое мнение, много добра изработка, са сребърни и струват само 15лв. Шарената "Barcelona" е сладко джобно огледалце, което получих като подарък от приятелка и много го обичам! Всяка жена трябва да има поне едно такова джобно огледалце, а ако е от любимо същество е още по-хубаво! И накрая идва ред на олиото за лице Palmer's Skin Therapy Oil с Кокосово масло, витамин E, витамин C и ретинол. Страхотно олио за лице в стъклено шишенце и пипетка. Измивам си лицето, анасям хидратиращ лек крем и веднага след него 1 или 2 капчици разнасям по лицето като наблягам на зоната около очите, но понякога нанасям и на цялото лице, защото не мисля че ми омязнява кожата. Ако имате нужда от допълнителна грижа за кожата, това олио е перфектно, защото помага за заличаването на тънки бръчици, тъмни петна от слънцето, уеднаквява тена, омекотява кожата, избистря, подхранва, какво ли не още. Ето пълната гама от съставки: Sesame Oil, Coconut Oil, Sweet Almond Oil, Macadamia Nut Oil, Apricot Oil, Argan Oil, Grapeseed Oil, Rosehip Oil, Camelina Oil and Sunflower Oil.

Пуловери - H&M | Чанта - Pull&Bear | Пръстени - Pandora и Bershka | Обеци - Ателие Муза | Олио за лице - Palmer's Skin therapy oil face
back to top

Search