Menu
Tablet menu

Лято

Лято 2019 ми е много любимо. Животът ми придоби коренно различен дух. Почти три години, откакто съм майка и Касиди вече е дете, а не бебе и моментите на истинско забавление и общи игри са много повече от преди, когато не разбираше все още какво се случва. Дните са изпълнени с много детска радост, която е като лавина. Сутрин рано те събарят хиляди емоции и почти не те пускат до вечерта. Безценно! Друго любимо ми е, че и моментите на почивка и спокойствие се увеличиха. Време, в което тя си играе сама или с други деца и ние С Тони не сме всяка секунда нащрек. Естествено, че сме нащрек :D, но вече можем да се отпуснем, да се фокусираме върху самата почивка върху онова нищоправене. Защото доскоро беше трудно - уж си почиваш, но всеки мускул по тялото ти е в готовност да се задейства, за да скочиш да предотвратиш евентуално падащо детенце или хвърляне на телефон/чаша/друг предмет от същото това детенце. Все нещо имаше за спасяване или просто си искаше вниманието.


А сега...Сега е друго! Не е много по-различно, но все пак има база да се оценят тези малки мигове на спокойствие. Успяваш да прочетеш някоя статия от списание, чашата и очилата ти вече не са застрашени от чупене, слънцезащитният лосион не е толкова интересен за пръскане и разливане. Тази година дори си имам мой личен, защото започнах отново да мисля и за себе си (ехх, тази клета майка :D). Доскоро използвах нейния, но това лято си казах: "Искам тен!". Роди се рязко някакво желание в мен да изглеждам по-екзотично и женствено така, както го разбирам аз. Затова си взех олио за загар, а не слънцезащитен крем с фактор 50. Разбира се, че се мажа редовно и слънцезащитният фактор на олиото е 30 SPF, което е високо и перфектно за моята кожа, но все пак ми позволява да хвана по-бърз, равномерен и красив тен, който е безопасен (не на последно място). Избрах олио за тен Avène Sun Sensitive, защото харесвам марката, опаковката на олиото е тооолкова стилна и изчистена, а и се оказа, че мирише приятно. Другата година бих пробвала ето този слънцезащитен спрей за загар на Lancaster Sun Beauty, защото ми се иска да тествам и нещо тяхно.

Но да не мисля сега за другото лято, защото това до момента е вълшебно, а и има още доста от него и чака да бъде запълнено със спомени. Вече имам слънчев загар, който всеки ден ми напомня за прекрасните ни дни на морето, как с Антонио си лежим на плажа и четем списания гушнати, попиваме безгрижните гледки наоколо, лекия бриз, шума на вълните, и отпиваме от чаши розе, подправено с малко пясък от Касиди. :) Рай! Искаме пак, но дотогава още няколко басейнни бягства, с които да поддържаме хубав тен!

back to top

Search