Menu
Tablet menu

Pregnancy outfit: high-waisted skirt + adidas superstar / 8th month

Юху! Още една бременна модна идейка от мен. Коремчето расте ли расте и възможните съчетания от наличното в гардероба ми намаляват все повече. Вече съм в 8ми месец и някои елементарни действия в ежедневието са ми толкова трудни. Изкачването на стълбите отново е проблем, както беше през първите три месеца, навеждането е най-отлаганото нещо напоследък, обуването на чорапи и обувки си е постижение или често е мисия "Тони, обуй ме, моля те!" :)).
Пиша тези редове в 7 сутринта като съм будна от близо 2 часа, с две думи събудя ли се през нощта, заспиването после е почти невъзможно. А защо се будя? Защото бебето в корема ми си прави аеробика всяка нощ и понякога това трудно се игнорира, особено когато започнат упражненията с боксовата круша, или тъй нареченият ми пикочен мехур :). Тогава искаш не искаш - ставаш. Удобна поза за спане нямам, защото всичко е неудобно, а като стане много неудобно през нощта, обръщането на другата страна ми отнема 10 минути и чак ръката на мъжа ми се притичва на помощ да помогне, явно усещайки борбата. И така, ако са ви интересни преживяванията около бременността ми досега, подготвям публикацийки в 3 части - първо, второ и трето тримесечие, така че скоро ще има по-подробни разказчета около това как протича при мен бременността.
Относно облеклото днес - не съм от хората, които биха инвестирали в скъпи дрехи, които ще нося само няколко месеца (вече по-малко от два), така че търся други по-бюджетни варианти или дрехи, които ще нося и след това. От началото досега съм си купила точно 4 дрехи, които са специално за бременни, всичко останало си е от нормалните колекции каквото е и облеклото, което ви показвам днес. По-голям размер от някои модели дрехи вършат същата работа. Полата е от H&M - еластична, с висока талия в някаква странна черно-бяла шарка, с един размер нагоре ми е достатъчно свободна на коремчето, така че да не ме стяга. Ако искам да я нося и след като родя, просто ще я стесня, но така или иначе е супер евтина (около 20лв). Още не мога да се нарадвам на новите си кецове Adidas Originals Superstar - толкова са ми сладки, почти с всеки аутфит ми се струват супер, чак започвам да се чудя дали не си въобразявам. Златистата емблема на езичето е супер як детайл и така още повече ми харесва в комбинация с чантата от Zara. И тъй като преобладават черното и бялото, реших да допълня с цветове поне в аксесоарите. Надявам се, че ви допада това тоалетче, а ако ви вдъхнови за облекло по време на бременността ви, бих била страшно щастлива! :)
Кецове / Sneakers Adidas Originals Superstar - Sport Depot | Чанта / Bag - ZARA | Пола и потник / Skirt and top - H&M | Колие / Necklace - Bershka | Гривна / Bracelet - Unknownback to top

Search