Menu
Tablet menu

{Pink}

Очакването за разлистването на всяка клонка и тревичка и пъстрите цъфнали дръвчета и храсти, великолепно е! Тази година съм толкова жадна за природа след като прекарах 6 месеца само в града и най-много разходка в някой парк. Но зимата си беше люта! А и с малко бебе и бегли познания по гледане на такова, предпочетох да отложим пътешествията. Когато излязохме извън Пловдив в един от първите по-топли дни, така се радвах на цъфналите дръвчета по селата и напечените от слънцето полянки. Очакването е ценно нещо! Неведнъж съм споменавала колко е важен за мен балансът и пролетта ми носи много от него. Не е жега, нито студ и не се налага нито да навличам сто дрехи, нито да се чудя какво още да съблека, за да не прегрея :))
Днес съм в розово и черно.Тениска и бомбър в розово + розови кецове (или не знам точно дали се водят кецове). Добавих контрастна плисирана черна пола с имитация на велур. Тук искам да вмъкна, че тази комбинация е само за брюнетки (хаха), защото в случая косата ми се 'връзва' с полата, но си представете облеклото на русо момиче - ммне, нали? :) Малкото чанте в розово злато е най-носената ми чантичка напоследък, защото извън кадър има една бебешка количка и ако нося по-голяма чанта, не ми е удобно да я бутам. Напоследък пиша малко по-рядко за мода, а и снимките се разредиха, но истината е, че от раждането имам още доста килограми за сваляне и нито имам желание за нови дрехи, нито се харесвам в старите си. Но не се оплаквам, по принцип ми е лесно да свалям килограми, но с кърменето е трудно. Така че...приоритети! :) Но пък имам доста интересни бюти продукти и съвети, за които да ви разкажа и лека-полека и това се случва в секция "Козметика". Вече имам няколко запитвания за следващи постове, чудя се дали ще са интересни - Как си обработвам снимките (преди и след); Грим постове (не съм сигурна дали ми се получават); Любими козметични и некозметични продукти; Мама постове (какви??), Направи си сам идеи.. Радвам се, че се отбихте, прекрасни пролетни дни ви желая!

Яке бомбър / bomber - Bershka | Тениска / t-shirt - Stradivarius | Пола и чанта / Skirt and bag - Pull&Bear | Обувки / Shoes - Zara
 
back to top

Search