Menu
Tablet menu

R e f l e x i o n s

Наздраве за свободното време! Нищо друго не искам, само още малко от него, за да го заема с още неща и да искам още време. Забелязвате ли как липсата на време ни прави по-решителни. За една везна като мен, това е голяма работа. Примерно преди си избирах коктейл по 10 минути, а от известно време съм на "Поръчай ми каквото решиш!", тичайки да спасявам Касиди от падане. (Хмм, това май не е точно решителност.) В този ред на мисли - нямам никакво време за маникюр, затова не нося пръстени. Измествам фокуса малко по-нагоре - гривни! Хересват ли ви новите на Pandora? На мен много, така че наздраве и за хубавите подаръци!
Напоследък ми се създават интересни цветови съчетания, които да си хармонизират или да правят впечатление без да дразнят. А вие пробвате ли нови за вас цветни комбинации и какви са най-нестандартните, които сте обличали?

Някой друг зариби ли се пак по фибите като през 90-те? Търся си готини с камъчета и перлички. Много момичешки тренд и супер удобство за дългокоски, а и не само.

#partnership
 
Гривна - Pandora от серията Reflexions | Жълто сако - Zara | Блуза - Joe's jeans
 


back to top

Search