Menu
Tablet menu

Bright crystal

Обожавам атмосферата в тези снимки. Светлините изглеждат толкова омайващи.  По принцип съм фен на all black аутфитите,  но този all white експеримент ми хареса. Особено на фона на приглушената жълтеникава светлина. Има визии, които ми допадат, защото са „толкова мои“, има и визии, които са нещо като “защо не”. Колкото по-различни са материите и текстурите на един all something аутфит, толкова по-хармоничен ми изглежда.
Говорейки за хармония – нещо, което с времето все повече обиквам, са парфюмите и силата да си хармонизират с настроението ми. Преди години вярвах, че 1-2 парфюма са ми достатъчни, но напоследък колекционерски нотки вдъхват живот на ново хоби. Въпреки че все още нямам нишови парфюми, вкъщи имам рафтче с божетсвени дизайнерски аромати, които с времето вместо да ми омръзват, напротив – ценя все повече силата им да ми въздействат и да ми връщат спомени.
Versace Bright Crystal е аромат в бижу. Крещящото шишенце с огромен камък за капачка е толкова не мен, но минавайки през призмата на „защо не“, шишенцето вече предизвиква хубави емоции и усещяния. Защото е събрало в себе си един от любимите ми аромати. Този парфюм е достоен да бъде любим, точка!  Свежа, чувствена, цветна комбинация, която се усеща ярко и закачливо, но женствено. Харесва ми колко разпознаваем е станал за мен Bright Crystal, не мога никога да го сбъркам с друг аромат. Има ледени и сочни нотки на нар, магнолия, божур, лотос, чиято цветност се балансира благодарение мускуса и кехлибара.
Bright Crystal е един от парфюмите, които могат да се поръчат с гравиране на шишенцето в Notino, както онлайн, така и в магазина им в Paradise Center. На моят са инициалите ми, но си мисля за всички красиви послания, които биха могли да се гравират, когато поръчвам парфюм за подарък за 8-ми март. Подобен подарък би докоснал всяка дама. Едно красиво „С любов“ или едно простичко „За теб“ би превърнало предмета в емоция.
back to top

Search