Menu
Tablet menu

Почистващ уред за лице PMD Clean Pro RQ

Това е първата електрическа четка за почистване на лице, която притежавам и ще ви обясня защо не съм пробвала по-рано, след като от години са популярни. Аз съм с проблемна кожа, която е доста мазна и изисква много грижа, за да изглежда добре. Почистването й от грим, себум и замърсявания е едно от най-важните неща, за да бъде в добър вид лицето ми. По пътя на логиката осъзнах, че почистването с гъба или четка е много по-ефективно, независимо дали говорим за лице, тяло или каквото и да било друго. Козметичният продукт може да почиства идеално, но няма да изчисти перфектно тежък грим примерно. От години съм фен на някои гъби, ръкавици и четки за почистване на лицето, но никога не бях пробвала електрическа, защото ми се струват прекалено агресивни към кожата. Затова този тип технология ми се стори, че ще бъде много по-нежна към лицето и реших да пробвам.

Този уред не само почиства кожата, но и масажира лицето, има анти-ейдж програма със загряване и служи за още по- ефективно нанасяне на серум. Има 4 режима на вибрации. Някои са по-нежни, а други - по интензивни.

Какви са впечатленията ми от почистващия уред за лице PMD Clean Pro?

  • Дизайнът на уреда е изключително издържан естетически и това определено ме грабна. Когато го взех в ръце, усетих че материалите също са висококачествени. Много е приятен на допир! 
  • Пристигна в много компактен пакет, в който са само уредът, кабел за зареждане и кутия за съхранение или пътуване.
  • Още при първото използване ми беше много приятно. На някои зони съм натискала повече и имаше странно усещане, но с времето се научих, че не е нужно да се оказва натиск.
  • След изплакване и подсушаване усещам кожата някак си по-жизнена и мека заради вибрациите и масажните движения. Обожавам масажи, макар че рядко си подарявам, но на лицето и преди съм си правила сама с пръсти, а сега с четката е много по-лесно и ефективно. Попадала съм на статии за грижа за лицето при корейките, тъй като знаем, че те имат изумителна кожа и козметиката им също е известна с качеството си. Корейките задължително включват масажа на лицето в дневната или седмичната си рутина.
  • Кожата е много добре почистена и отпочинала. Не мога да кажа, че е почистена безупречно, защото минавайки с памучен тампон след това, има някакви остатъци от фондьотен, макар и малко, но който ползва Double Wear на Estee Lauder знае, че без тоник или мицеларна вода трудно пада всичко.
  • Любимата ми част е нанасянето на серум. Не знам защо, но има нещо много специално в това. Релаксиращ разкрасяващ ритуал вкъщи! Йес! :) На гърба на четката и розов кварц, който с натискане на едно копче започва да загрява. Нанасям малко серум върху уреда и на режим 3 или 4 започвам да масажирам лицето и с това да нанасям и серум по кожата. Изключително приятно е и мисля, че ефектът е много по-силен, защото се нанася чрез затопляне и вибриране. Обожавам го!
  • Определено много се наслаждавам да използвам уреда и се радвам, че е компактен, защото си го нося и при пътуване, тъй като свикнах с него.
  • Батерията издържа много време, досега съм го зареждала само веднъж, когато го получих, а го имам от повече от месец
Изводът ми е, че като фен на перфектната кожа, уредът PMD Clean Pro прави много хубави неща за нея и съм много щастлива, че го използвам. Нямам база за сравнение с други електрически четки, но за мен тази е страхотна, защото функциите за масаж със загряване и нанасяне на серум са страхотни и незаменими.

 

back to top

Search