Menu
Tablet menu

Какво има в чантата ми 9.12.14

Харесвам този тип постове по някаква необяснима за мен причина. Реших, че щом ми допада да разглеждам такива снимки, трябва веднага да си направя и аз. Изсипах всичко от чантата и щракнах съдържанието. Ок, излъгах! Имаше разни боклуци вътре, като смачкани рекламни флаери от 2005-та, касови бележки и още няколко неща, които никой не иска да вижда. Като цяло не нося много неща с мен.
Чантата е от ASOS и макар да съм леко разочарована от качеството на златистите елементи, я нося доста, защото е удобна и големината й е идеална за ежедневието ми. Случайно видях портмонето в Ebay, хареса ми как изглежда и го поръчах, но изобщо не видях, че има надпис на него..."Forever Friend Your Choice" :))) Мъдро е безспорно, но...NO! Часовникът случайно се е намърдал в чантата, дори е с изхабени батерии. Доста стар Candino, който имам от баща ми и се е превърнал в един от онези предмети, които значат много заради някаква мила история, която стои зад тях. Винаги в чантата ми има някакъв продукт за устни. В случая имам два - червило тип молив Maybelline Colordrama в цвят 420 In with coral (доста ярък цвят, който слагам много леко, за да не изглеждам абсурдно), и вторият е един страхотен гланц за устни на Catrice - Beautifying lip smoother в цвят 030 Cake pop. Двата продукта в комбинация изглеждат много сладко. Пудра за лице Maybelline Fit me е винаги с мен, защото понякога се налага да подновя грима си, макар да го правя все по-рядко, се чувствам по-сигурна като знам, че е в чантата ми. Малката разфасофка на термална вода Avene е много удобна за носене в чантата и служи за освежаване на кожата на лицето ми. Без тефтер (Jumbo) и химикал също се чувствам сякаш нещо съм забравила. Ползвам телефона си за записки и др., но като разговарям с клиенти по телефона, имам нужда бързо да запиша нещо. Останалото на снимката са хапчета No-spa, tic tac mint, огледало (от едно любимо същество) и телефон с калъф Goospery.

Като цяло днес има доста стандартни неща в чантата ми, но не отричам че неведнъж съм носила разни странни wtf неща. Хубав ден от мен! :)
back to top

Search