Menu
Tablet menu

Burgundy + pink

Не знам кога се изтъркули тази година и вече е декември. Обичам този месец! Той е месецът на Коледа, на идващата нова година, на дните с ароматен чай и Коледни бисквитки или кекс, на вечерите сгушени на дивана, гледайки Хари Потър (ДА!!! Всички части!!!). Такъв искам да е декември и тази година, само че на дивана ще бъде и най-сладката ми Коледна курабийка - малката ми Касиди! Тя още нищо не разбира, но искам да вижда бляскавите играчки на елхата и лампичките, да усеща аромата на сладки мъфини от кухнята, ще й разказвам какъв е този празник за мен и как тя го осмисля още повече.
Чакаме и още сняг в Пловдив, защото вече няма и помен от него. Сега все още се радваме на поне няколко слънчеви дни в седмицата и бързаме да навлечем Каси като мече и да излезем за глъдка свеж и студен въздух и да ни погалят зимните слънчеви лъчи. Снимките, които виждате са точно от такъв ден - светъл и обагрен в злато декември. Защото Градската градина беше толкова слънчева, че всичко изглеждаше златисто жълто. Скрихме се в една уличка, за да снимаме този аутфит, който много ми хареса. Някак си приятно се съчетаха виненото червено и бебешкото розово. Нетипична за мен комбинация, но сякаш цветовете се прегърнаха и ги виждам в страхотен синхрон. Ако следите блога, може би вече сте виждали това приказно розово палто от вълна на VIVASTELLA. Пискюлите на колана на палтото са точно в този светло винен цвят, към който се присъединяват и блузката и ботите. Ах, ботите! Колко време си търсех моите си боти, перфектните! Защото не ми се искаше да поръчвам онлайн. Но се натъкнах на тях в магазин за обувки Punto, на някаква нечувана от мен марка Donna Italiana, ръчна изработка. Направо произведение на изкуството ако питате мен. Харесва ли ви тази комбинация?
Бото / Ankle boots - Donna italiana от Punto | Розово палто / Pink coat - VIVASTELLA | Блуза / Blouse - Stradivarius | Шапка / Hat - H&M | Чанта / Bag - ZARA | Колие / Necklace - Qudo | Пръстен / Ring - Pandora


back to top

Search